Jetten W&S Partner
careers in motionJetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat richt op Executive Search, Werving en Selectie, Training en Coaching en Outplacement.

Coaching, Training en Werving & Selectie van ons bureau onderscheidt zich door kwaliteit van onze dienstverlening op maat door een zeer betrokken, ervaren W&S Consultant, Marjolein Jetten. 
Iemand zei ooit: vele bureaus hebben dit op hun website staan maar 'jij bent echt zo'. Diverse factoren spelen een rol. De toegevoegde waarde zitten in de kwaliteit en de gedegenheid van het W&S traject, de persoonlijke aandacht en kwaliteiten van meer dan 20 jaar ervaring als W&S Consultant,(account)manager en coach/assessor/trainer.
Flexibiliteit van de dienstverlening is daarbij belangrijk: goed bereikbaar zijn en steeds bereid nét dat stapje extra te doen. Klantgerichtheid is: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’

De doelstellingen


De dienst W&S van Jetten W&S partners onderscheidt zich door kwaliteit van kandidaten en dienstverlening op maat door een zeer betrokken, ervaren W&S Consultant. Diverse factoren spelen een rol.
Assessment

Aan de hand van vooraf bepaalde competenties wordt de geschiktheid van de kandidaat beoordeeld. Dit om een optimale match tussen organisatie, functie en kandidaat tot stand te kunnen brengen. Psychologische testen behoren tot de mogelijkheden. 

Executive Search

Met Executive Search biedt Jetten W&S Partner u een volledig maatwerk traject, geheel toegespitst op uw W&S behoefte, incl. Active Search, voor hoger management en directieposities in heel Nederland. Vraagt u naar de mogelijkheden...


Training en Coaching

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een interessante, bij u passende functie? Jetten W&S Partner kan u helpen deze te vinden: middels o.a. CV training, social media training en coaching en eventueel begeleiding op de werkplek. De Consultant staat graag voor u klaar!

Talent vinden

Betrouwbare werknemers vinden en in dienst nemen kan vreselijk tijdrovend zijn. Jetten W&S Partner biedt u een W&S traject met behulp waarvan u met zo min mogelijk tijd en energie kunt vertrouwen op de beste werving en selectie. Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Doel voor kandidaten

Hoe kunt u uw talent maximaal benutten, binnen de door u aangegeven kaders m.b.t. werk en privéleven? Samen met de W&S Consultant kunt u uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt onderzoeken en wordt er een organisatie en functie gezocht die bij u past als een handschoen.

​Jetten W&S Partner helpt bedrijfseigenaren een solide en succesvol bedrijf te realiseren: Verbetering van de verkoop, productiviteit, organisatie, bedrijfscultuur en medewerker- en klantrelaties kan immers geschieden door het plaatsen van de juiste medewerker op de juiste positie. Ontdek hoe Jetten W&S Partner u en uw bedrijf vandaag nog kunnen helpen!


Voor werknemers en werkzoekenden is Jetten W&S Partner een professionele partner op de arbeidsmarkt. Informeer hoe arbeidsbemiddeling, coaching en training voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn!

Doel voor opdrachtgevers

Het doel is om uw bedrijfsprestaties te verbeteren: door uitstekende werving en selectie helpt Jetten W&S Partner uw organisatie de beste medewerker op de juiste plek te plaatsen. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden en tarieven.

De visie

Onze kracht