​Wil je werken bij een internationale marktleider in de foodsector als Internationaal Sales Manager? Wil je een
substantiële bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de Afrikaanse markten?  Ben je ambitieus, leergierig, collegiaal en voel je je verantwoordelijk voor het best mogelijke resultaat?
Dan is dit de baan die je zoekt....


​Internationaal Sales Manager Food Afrika
(Goes)

Functie-inhoud 
Als Internationaal Sales Manager Food Afrika  ben je verantwoordelijk voor zowel het beheren van bestaande klantrelaties als het uitbouwen van nieuwe klantrelaties. Aanvankelijk zul je je richten op een deel van de Afrikaanse markt en afhankelijk van je kennis en ervaring zal je klantportefeuille verder worden samengesteld.
Je volgt trends en marktontwikkelingen op de voet, kunt de vertaalslag maken naar jouw klanten en benut commerciële kansen. Daarnaast denk je actief mee over innovaties en productontwikkeling. Je werkt vanuit het kantoor in Zeeland waar ook je collega Accountmanagers werken. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, werkt nauw samen met de CMO, Productie, Verkoop, QA/RA/QC maar ook met leveranciers. 

Functie eisen

 • Werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een foodomgeving;
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en je hebt respect voor andere culturen;
 • Analytisch sterk, helicopterview, daadkrachtig en resultaatgericht;
 • Zeer goede organisatorische kwaliteiten;
 • Overtuigingskracht en uitstekend in staat draagvlak te creëren, besluitvaardig, commercieel bewust, zelfstandig en initiatiefrijk, creatief, klant- en kwaliteitgericht;
 • Geen 9-5 mentaliteit; ‘handen uit de mouwen steken’, geen ellenlange rapporten schrijven, is de cultuur die bij je past;
 • Uitstekend in staat om samen te werken in multidisciplinaire en internationale projecten en teams;
 • Selfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en grote bereidheid om te reizen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift is vereist. 
  ​Frans strekt tot de aanbeveling evenals de beheersing van een andere taal.


Onze opdrachtgever
De opdrachtgever is wereldwijd marktleider op het gebied van foodproducten die over de hele wereld aan klanten worden uitgeleverd. De organisatie produceert deze zowel onder eigen merk als onder private label en exporteert over de gehele wereld aan Industrie, Foodservice en Retail. Met moderne productielocaties in o.a. Nederland, Frankrijk en de VS is de organisatie wereldwijd één van de grotere verwerkers. Innovatie, duurzaamheid, ambachtelijkheid en verantwoord ondernemen staan hierbij centraal. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in het continue investeren in productverbetering om adequaat op de wensen van de klanten en de ontwikkelingen in de markt in te kunnen spelen. 
De organisatie is een ambitieus, gezond en groeiend familiebedrijf waar vakmanschap, passie, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een collegialiteit hoog in het vaandel staan. Een platte organisatiestructuur, open bedrijfscultuur, resultaatgericht met een hands-on mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid zijn kenmerkend voor deze organisatie. Door de korte lijnen kent de organisatie een grote slagkracht en kunnen beslissingen vaak snel worden omgezet in concrete acties.

Wat biedt de organisatie?
Een interessante, innovatieve en ambitieuze organisatie met korte lijnen en een pro-actieve werkhouding van de collega’s. Al met al dus een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een gezond en sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende werksfeer, no-nonsense cultuur in een internationale werkomgeving met een sterke identiteit. Een marktconform salaris met bonusregeling, lease-auto en overige, uitstekende arbeidsvoorwaarden maken daar deel vanuit.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie met korte motivatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier