Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is ingevuld. U kunt helaas niet meer solliciteren. Voor soortgelijke functies kijkt u even op de website of stuur ons een e-mail.

  Medewerker
Samenstelpraktijk
( Almere, 32-40 uur p/w, m/v)

Wil je werken bij een ondernemend, jong, snelgroeiend administratie- en belastingadvies-kantoor dat zich kenmerkt door de combinatie van nieuwsgierigheid, optimisme, leergierigheid en een enorme klantgerichtheid? Waar ondernemers houden van ondernemen en ondernemers? Bij een organisatie die haar dienstverlening op een hoog niveau houdt en optimale efficiency en groei realiseert voor haar klanten? In een team waar medewerkers zich blijven ontwikkelen, steeds nieuwe zaken ontdekken en implementeren voor klanten? Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een 

                                             Medewerker Samenstelpraktijk
                                                    (32-40 uur p/w, m/v)

De opdrachtgever
Vanuit het goed bereikbare, mooie kantoor in Almere worden met veel plezier de financiële en/of administratieve activiteiten van een groot aantal mkb-bedrijven uit handen genomen. Hierdoor kunnen de klanten zich focussen op hun corebusiness. De grote veranderingen in automatisering en wetgeving houdt de organisatie scherp en deze verandert dan ook continue mee.
Stilzitten is bij dit kantoor dan ook geen optie. Men hecht dan ook veel waarde aan vernieuwing hetgeen je terug kunt zien in de vooruitstrevende methodes en de gezonde groei van de organisatie. Het ondernemende en gedreven team bestaat uit 16  medewerkers: samenstelpraktijk, financieel administrateurs en salarisadministrateurs. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende professionals die het leuk vinden om kennis te delen en jou graag als nieuwe collega verwelkomen. 

Het kantoor is aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is belastingadviseur en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Wat verwachten ze van jou?
De diversiteit van de klanten in je portefeuille spreekt je aan: van de lokale timmerman, internationaal schildersbedrijf tot een regionaal werving-en-selectiebureau. Maar voor wie je ook zelfstandig aan de slag bent: persoonlijke aandacht staat altijd voorop wanneer je jouw klant volledig ontzorgt op financieel en administratief gebied. Of je nu:

 • De rol van adviseur en eerste aanspreekpunt voor je klanten vervult;
 • Je creativiteit benut bij het meedenken met je klanten;
 • De administratie inbrengt en verwerkt;
 • De jaarrekeningen samenstelt, controleert of beoordeelt
 • De aangiftes omzetbelasting voorbereidt of;
 • Het contact oppakt met de Belastingdienst, banken of andere (externe) partijen.


Qua persoonlijkheid ben je iemand die graag je eigen werk indeelt en aangeeft hoe je je klanten bedient. Je kunt goed omgaan met de grote mate van vrijheid en bent iemand die jouw eigen verantwoordelijkheid serieus neemt. Graag werk je op een kantoor waar de lijnen kort zijn en persoonlijk met elkaar wordt gecommuniceerd. Je bent goed in staat om een bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team. Je bent iemand die zich kan verplaatsen in ondernemers. Naast zitten op kantoor vind je het leuk om naar de klant te gaan. Denkt in termen van het nog efficiënter vormgeven van de processen en het doorvoeren van veranderingen en innovaties. Vanuit jouw vakgebied neem je initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van klant.
Je ziet dienstverlening als mensenwerk, waarbij jouw communicatieve vaardigheden volop tot hun recht komen. Je bent collegiaal, enthousiast, hebt een positieve werkhouding en neemt een dosis humor mee. Je wilt graag werken in een ondernemende, groeiende organisatie. 
De werkzaamheden vinden plaats op het kantoor in Almere en bij de klant.

Wat wordt verder van jou verwacht?

 • Een werk- en denkniveau op hbo-niveau, bij voorkeur een afgeronde hbo studie accountancy/BA (of vergelijkbaar);
 • Op je LinkedInprofiel schittert 2 à 3 jaar ervaring als zelfstandig medewerker samenstelpraktijk, relatiebeheerder of assistent-accountant (o.a. met het samenstellen van jaarrekeningen en begeleiden van administratieve processen);
 • Hoe complex ook: jij ziet de verbanden met jouw vlijmscherp analytisch vermogen;
 • Je streeft ernaar altijd nóg beter te worden: door kennisdeling, ontwikkelingen op de voet te volgen en regelmatig cursussen te volgen;
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht en benadert regels als een uitdaging;
 • Gewend om met meerdere administraties te werken;
 • Een kwaliteit-, klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatie in Nederlands;
 • Zelfstandig werkend met een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Collegiaal en je brengt een mooie dosis humor mee.


Wat krijg je terug?
Een uitstekend salaris met arbeidsvoorwaarden op een mooie en goed bereikbare locatie in Almere. Daarnaast wordt er veel aan interne scholing aangeboden en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, persoonlijke, klantgerichte en ondernemende organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of Interesse?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Graag zien we je sollicitatie dan tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Sollicitatieformulier