Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is door ons ingevuld. U kunt helaas niet meer solliciteren. Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke functie, kijk dan even op de webisite of stuur een e-mail.

Hoofd Asset Manager Vastgoed Nederland
( Amsterdam, ft, m/v)


Werken als Hoofd Asset Manager Vastgoed Nederland bij een internationale, sterk groeiende onderneming?

Heb je een grote commerciële drive, een behoorlijke dosis overtuigingskracht, ben je creatief en oplossingsgericht? Ben je goed in het signaleren van marktkansen en het maken van een vertaalslag van doelen naar resultaten én weet jij deze resultaten op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren? Wil je graag een substantiële bijdrage leveren en meegroeien met een sterk groeiende vastgoedorganisatie? Heb je een passie voor werken in de vastgoedsector en minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van asset management, bij voorkeur opgedaan in een commerciële organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

 Hoofd Asset Manager Vastgoed Nederland
  (Amsterdam, ft p/wk, m/v)


De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale vastgoedorganisatie. Recent heeft ze haar activiteiten uitgebreid naar Nederland en momenteel heeft de organisatie 200 mio belegd commercieel vastgoed in portefeuille waarvan circa 80% office en 20% retail. De organisatie heeft tot doel om met innovatieve concepten waarde te creëren voor de huidige beleggings-  portefeuille, welke langdurig en efficiënt wordt beheerd. Bij de onderneming werken internationaal ca. 100 mensen. De organisatie heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de Nederlandse markt en wil graag in Nederland op korte termijn het team sterk uitbreiden. Bij de onderneming in Amsterdam werken 3 medewerkers.

Wat ga je doen?
In deze dynamische functie heb je onder andere de volgende kerntaken en -verantwoordelijkheden: 

 • Het vertalen van de strategische doelstellingen van de organisatie naar een resultaatgerichte uitvoering op de Nederlandse markt;
 • Signaleren van marktkansen en relevante veranderingen op de Nederlandse markt;
 • Maken van de financiële businesscases van nieuw vastgoed en omgevingen en de constante aanpassing van de bestaande portefeuille;
 • Richten op de optimale exploitatie en investering in de bestaande portefeuille met als doel financieel rendement;
 • Resultaatverantwoordelijk voor uitgebreide ondersteuning van de deelportfolio;
 • De organisatie van de overname en implementering van nieuw aangekochte commerciële objecten in het assetmanagement;
 • Je werkt nauw samen met de property managers aan de begroting, beheer, onderhoud, herstel en beveiliging van verhuurd vastgoed;
 • Controle van het operationeel management van de propertymanager;
 • Delen van je visie en kennis van je portefeuille met collega’s;
 • Stuurt op gedegen besluitvorming over exploitatieplannen gebaseerd op grondige analyses, haalbaarheidsonderzoeken en organisatiebeleid;
 • Zorgt niet alleen voor planvorming, maar regisseert ook de realisatie van de plannen die daaruit voortkomen en is opdrachtgever voor investeringsprojecten.


Wat wordt er van je verwacht?​
Je bent een ondernemende, pro-actieve en resultaatgerichte Assetmanager met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een ‘netwerker pur sang’. Je ontwikkelt kennis en gegevens over de vastgoedmarkten waarin de opdrachtgever actief is en signaleert marktkansen m.b.t. commercieel vastgoed in Nederland. Je beschikt over overtuigingskracht en goede onderhandelingsvaardigheden, bent flexibel en hebt een uitstekende creatief en probleemoplossend vermogen. Zo kun je snel van aanpak en/of gedragsstijl wisselen om je doel te bereiken. Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken en om hulp te vragen.
​Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat om adviezen uit te brengen op basis van de bij jou bekende (markt)informatie. Daarnaast ben je stressbestendig, je blijft presteren onder druk en in veranderende omstandigheden. Je bent op je gemak in een rol die je uitdaagt en je ben klant- en kwaliteitgericht. Jouw grote kracht ligt in ondernemerschap, het onderhouden van lange termijn relaties met klanten en netwerken. Je groeit mee met de organisatie en zal op termijn leiding geven aan je eigen team.

Wat wordt verder van jou verwacht?

 • Om te kunnen slagen in deze rol heb je minimaal succesvol een HBO opleiding afgerond, aangevuld met een opleiding in vastgoed of vergelijkbare opleiding. Een specialisatie in assetmanagement is uiteraard een pre;
 • Kennis van en ervaring met het asset management en de commerciële onroerend goed sector;
 • Affiniteit met commercie, techniek en financiën;
 • Het kunnen vertalen van (strategische) portefeuilledoelstellingen naar doelen op complexniveau;
 • Vroegtijdig kunnen signaleren van risico’s die het rendement negatief kunnen beïnvloeden;
 • Projectmatig en matrixgericht kunnen werken;
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatie in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bezit een gezonde dosis overtuigingskracht;
 • Kennis van de toepassing binnen het palet van de MS office producten;
 • Ervaring met retail vastgoed is een must.


Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie met veel flexibiliteit. Werken voor deze internationale organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische omgeving met een uitstekend salaris (bestaand uit vast en variabel deel) en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale vastgoedorganisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Amsterdam.


​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken?Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met zowel een Nederlands als Engelstalig CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.