Jetten W&S Partner
careers in motionKennismaken met ... Marjolein Jetten 

​De drijvende kracht achter full service werving & selectiebureau Jetten W&S Partner is Marjolein Jetten...
Gedreven door mijn passie voor mensenwerk, ligt  mijn kracht in het leggen van verbindingen tussen mensen
en organisaties. Geboeid door de drijfveren van mensen ga ik op zoek naar de ‘mens achter de mens’.
Hierdoor ben ik in staat me goed te verdiepen in de carrièreperspectieven van kandidaten en de mogelijkheden
bij organisaties. Alleen hierdoor is het mogelijk een goede match te maken tussen mens en organisatie! 


Na het VWO en HEAO Marketing Management koos ik de (commerciële) Human Resources richting en bekleedde diverse functies bij o.a. Randstad Uitzendbureau zoals Regiomanager, Landelijk Accountmanager, Trainer Accountmanagement, Assessor voor Randstad Nederland en Project- en Kwaliteitsmanager.
Na een aantal jaren in de USA gewoond te hebben, vervolgde ik mijn carrière in de HR Consultancy branche bij een psychologisch adviesbureau als Manager Werving & Selectie en Senior Consultant Assessments:  ‘Mijn passie ligt bij de combinatie van Werving & Selectie, Assessments, Trainingen, Coaching en HR Accountmanagement’.


Mijn kennis en werkervaring strekt zich inmiddels uit van samenwerking met internationale commerciële organisaties tot en met MKB en non profit organisaties op het gebied van algehele samenwerking m.b.t. Flexarbeid tot Werving & Selectie van functies op directie en hoger management niveau tot administratieve functies.


Samenwerking met ...
Organisaties waarmee ik samenwerkte waren o.a.: VNU en Reed Elsevier, Kamer van Koophandel, Hogeschool Inholland, ROC Haarlem, Scholen in het Voortgezet- en Basisonderwijs, Arbo-unie, Intrum Justitia, Asito, Schoenenreus, Tesselaar telemarketing en andere telemarketingbureaus, Belastingdienst Haarlem, FIOD, diverse (jeugd)zorg-organisaties, verschillende grotere en kleinere accountantskantoren en advocatenkantoren alsook diverse technische organisaties zoals Sita.


Hoe ik werk?
Klant- en kwaliteitsgericht , gedreven en resultaatgericht, initiatiefrijk en enthousiast, met helicopterview en visie, betrokken, met passie en presence.

Door goed te luisteren, door te vragen en een flexibele opstelling probeer ik altijd te streven naar een win-win situatie voor alle partijen.


En verder ...

Als lid van de Raad van Toezicht van een onderwijsonderneming hoop ik een positief steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving en in het bijzonder een bijdrage aan de toekomst van onze kinderen.


​Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat richt op Executive Search, Werving en Selectie, Training en Coaching en Outplacement..