Jetten W&S Partner
careers in motionOutplacement


Voor Outplacement bent u bij Jetten W&S Partner aan het juiste adres. Graag helpt de Consultant u met het oriënteren op een nieuwe werkomgeving. Dit kan een verplichte of vrije keuze zijn, een welkome of ongewenste verandering. Afscheid moeten nemen, 'c'est mourir un peu', dat is treurig, u neemt afscheid van collega's en een bekende werkomgeving. Maar het betekent ook dat er een wereld vol nieuwe kansen en mogelijkheden voor u open ligt. U kunt nieuwe uitdagingen aangaan. De Consultant van Jetten W&S Partner gaat graag samen met u deze nieuwe uitdaging aan. Samen met u bespreekt de Consultant een plan van aanpak maken zodat u zich met een goed gevoel op de arbeidsmarkt kan oriënteren.

Dit kan een positieve wending voor u betekenen: Immers nieuwe mogelijkheden dienen zich aan.

Samen met de Consultant bespreekt u het outplacement proces. Dit outplacementtraject wordt geheel afhankelijk van uw wensen en behoefte samen met u opgesteld. Dit betekent dat het traject kan bestaan uit hulp bij het zoeken naar geschikte vacatures tot volledige begeleiding naar een nieuwe positie op de arbeidsmarkt. Na het krijgen van een persoonlijk inzicht middels verschillende persoonlijke gesprekken en inzichtopdrachten, ontstaat een een beeld in welke richting u zich verder kunt en wilt ontwikkelen, bijv. in een commerciële organisatie of non profit instelling en in welke functierichting u aan de slag wilt.


De Consultant kan u vervolgens helpen zich verder te oriënteren op de arbeidsmarkt: wat zijn uw kansen en mogelijkheden, wat zijn uw sterke en aandachtspunten waar u op kunt letten? U kunt daarnaast coaching krijgen middels CV- en sollicitatietraining. Hulp bij het zich oriënteren op vacatures: waar en hoe? Netwerken, Social Mediatraining en begeleiding voor, tijdens en evaluatie na een sollicitatietraject.

Ook als u een nieuwe positie op de arbeidsmarkt hebt gevonden, is de Consultant graag bereid u te begeleiden op de nieuwe werkplek.


Wilt u meer informatie over de Outplacement? Neem dan contact met ons op. Graag helpen we u verder.
​  
 


Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat zich naast Outplacement richt op Executive Search, Werving en Selectie en Training en Coaching.