Jetten W&S Partner
careers in motion  Accountmanager Telesales Uitgeverij
( Apeldoorn pt 18 /ft 36 uur p/w, m/v)


Ben jij op zoek naar een baan waarin je de vrijheid hebt om te ondernemen? Ben je gedreven en vind je het prettig dat resultaat wordt beloond? Dan is deze uitgeverij op zoek naar jou! Als Accountmanager Telesales maak je onderdeel uit van de Sales divisie en werk je samen met je collega’s uit het Telesales team. Jouw doel is om new business te genereren door prospects te voorzien van de juiste oplossingen.
Je verkoopt telefonisch een selectie uit het brede portfolio van producten en diensten van die aansluiten op de behoeften van de klant. Daarnaast ben je een spin in het web, signaleer je op basis van klantcontact marktkansen en relevante veranderingen in de omgeving. 

Voor deze opdrachtgever op prachtige locatie in de omgeving van Apeldoorn zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige
                  Accountmanager Telesales
                                              (Apeldoorn, pt 18 / ft 36 uur p/wk, m/v)


De opdrachtgever
Met wereldwijd uitgeverijen levert vakgerichte informatie aan kritische professionals, kenniswerkers zoals juristen, financieel specialisten en ambtenaren. Als grote online uitgeverij en informatiedienstverlener in Nederland stellen ze deze informatie op allerlei manieren beschikbaar. Via Navigator, portals, software, apps, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, e-studies, trainingen en opleidingen.

Wereldwijd werken er 18.000 mensen. In Nederland werken 500 professionals, onder meer als uitgever, redacteur, business developer, ICT'er, accountmanager en marketeer. In alles wat zij doen staat de klant centraal.  Deze internationale uitgeverij is recentelijk gecertificeerd als Top Employer 2016!  Voor klanten stellen hoge eisen en dat houdt in dat ook voor de medewerkers de lat hoog ligt. Daartegenover staat inhoudelijk interessant werk, een innovatieve werkomgeving, veel collegialiteit, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor loopbaanmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten ze van jou?​
Je bent een ondernemende en klantgerichte Accountmanager Telesales met een flexibele instelling. Zo kun je snel van aanpak en/of gedragsstijl wisselen om je doel te bereiken. Je bent nieuwsgierig en toont lef (zowel naar je klanten als naar je collega’s). Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken en om hulp te vragen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat om adviezen uit te brengen naar de klanten waar je verantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben je stressbestendig, hierdoor blijf je presteren onder druk en in veranderende omstandigheden. Je bent op je gemak in een rol die je uitdaagt en jouw grote kracht ligt in het closen van deals. Uitstekende communicatieve vaardigheden (in het Nederlands) zijn voor jou vanzelfsprekend om te kunnen slagen in deze rol.

Wat wordt verder van jou verwacht?

  • Om te kunnen slagen in deze rol heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau nodig en bij voorkeur een diploma in de richting van Commerciële Economie.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van telefonische verkoop in een B2B omgeving;
  • Kennis van Windows, Word, Excel en Salesforce;
  • Affiniteit met (online) uitgeefproducten is een pre.
  • Een kwaliteit-, klantgerichte en dienstverlenende instelling
  • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatie in het Nederlands
  • Zelfstandig werkend met een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Collegiaal en je brengt een mooie dosis humor mee


Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie (36 uur per week), waarbij het ook een mogelijkheid is dat 2 parttimers samen deze rol vervullen! Werken voor deze organisatie betekent werken in een dynamische en internationale omgeving.  Een uitstekend salaris (bestaand uit een vast en variabel deel) met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt er veel aan interne scholing aangeboden en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale uitgeverij, persoonlijke, klantgerichte en ondernemende organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket. Standplaats Deventer.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken?Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Sollicitatieformulier