Leidinggevende 

Financial Accountant
( Amsterdam, m/v)

​​Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als Financial Accountant bij een internationale, sterk groeiende uitgeverij op een fantastische locatie in Amsterdam? Wil je meegroeien met deze uitgeverij met internationale ambities? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen wil de organisatie het team uitbreiden met een Financial Accountant met coördinerende kwaliteiten

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale uitgeeforganisatie met circa 300 medewerkers en heeft vestigingen in heel Europa, o.a. in Amsterdam, Parijs, Antwerpen, Berlijn en Madrid. De digitale uitgeefactiviteiten alsook de systemen en overkoepelende internationale processen zijn met name in Amsterdam geclusterd.
De organisatie heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de Nederlandse en Europese markt en wil graag op korte termijn het team sterk uitbreiden.

Wat ga je doen?
In de rol van Financial Accountant ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de financiële administratie. Bovendien fungeer je in deze rol als meewerkend voorman/vrouw. Je speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren en inrichten van de financiële administraties. Je rapporteert aan de Business Controller.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Het verzorgen van de financiële administratie van diverse binnenlandse en buitenlandse entiteiten;
 • Het opstellen van periodieke afsluitingen en belastingaangiften;
 • Analyseren en controleren van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie;
 • Je bent bekend met het ERP systeem (Navision) en actief betrokken bij projecten;
 • Het integreren van administraties van bedrijven die worden overgenomen;
 • Je bewaakt de financiële processen maar doet ook verbetervoorstellen.


Wat wordt er van je verwacht?​

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding BE/BA of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationale omgeving;
 • Je wilt graag een volgende stap maken in je carrière en ambieert een leidinggevende rol;
 • Sterke persoonlijkheid, je kunt je goed staande kunnen houden in een high-demanding omgeving, selfstarter;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent zowel uitvoerend als coördinerend bezig. Denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever, resultaatgericht; 
 • Je werkt planmatig, accuraat en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt sterke affiniteit met IT en uitstekende Excel vaardigheden, ervaring met een ERP systeem is een pre;
 • Je hebt een handson-instelling en geen 9 tot 17 uur mentaliteit.


Wat wordt verder van jou verwacht?
Je bent ambitieus en wilt je in deze rol als Financial Accountant graag verder ontwikkelen op internationaal gebied.
Qua persoonlijkheid ben je iemand met een sterke persoonlijkheid, initiatiefrijk, goede communicatieve vaardigheden, enthousiast, praktische instelling, oplossings- en resultaatgericht en met een positieve werkhouding. Je kunt goed omgaan met veranderingen. In deze zelfstandige functie rapporteer je rechtstreeks aan de Business Controller van de organisatie.
De werkzaamheden vinden plaats op een mooi kantoor in Amsterdam.

Wat krijg je terug?
Werken voor deze uitgeeforganisatie betekent meegroeien met de internationale ambities van de organisatie en werken in een dynamische, inspirerende omgeving in een fijn, collegiaal team op een prachtige, centrale locatie in Amsterdam. Uitstekend salaris en pakket aan secundaire  arbeidsvoorwaarden. 

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met zowel een Nederlands als Engelstalig CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook even bellen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motion