Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Finance Manager
(Uitgeverij, Amsterdam, ft)


Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als Finance Manager bij een sterk groeiende uitgeverij  met internationale dynamiek? Op een fantastische, goed bereikbare locatie in Amsterdam? Wil je meegroeien met deze uitgeverij met internationale ambities? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen breidt de organisatie uit.

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale uitgeeforganisatie met circa 300 medewerkers en heeft vestigingen in heel Europa, o.a. in Amsterdam, Parijs, Antwerpen, Berlijn en Madrid. De digitale uitgeefactiviteiten alsook de systemen en overkoepelende internationale processen zijn met name in Amsterdam geclusterd.
De organisatie heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de Nederlandse en Europese markt en wil graag op korte termijn het team sterk uitbreiden.

Wat ga je doen?

In de rol van Finance Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en coördinatie van de financiële administratie. Je speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren en inrichten van de financiële administraties. Je rapporteert rechtstreeks aan de CFO van de organisatie.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Leiding geven aan de financiële administratie met ca. 6 medewerkers;
 • Het zelfstandig verzorgen van de financiële administratie van diverse binnenlandse en buitenlandse entiteiten;
 • Het opstellen van periodieke afsluitingen en belastingaangiften;
 • Analyseren en controleren van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie;
 • Het optimaal integreren van administraties van bedrijven die worden overgenomen;
 • Je bewaakt de financiële processen en doet ook verbetervoorstellen.


Wat wordt er van je verwacht?​

Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding BE/BA of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationale omgeving;

 • Als coachend leidinggevende zorg je voor een prettige teamcultuur waarin de zowel groep als de individuele medewerkers goed functioneren;
 • Je denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever
 • Je bent resultaatgericht, procesgericht en goed in het bewaken van de deadlines; 
 • Je werkt planmatig, accuraat en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt sterke affiniteit met IT en uitstekende Excel vaardigheden, ervaring met een ERP systeem / SAP is een pre;


Wat wordt verder van jou verwacht?
Je bent ambitieus en wilt je in deze rol als Finance Manager graag verder ontwikkelen op internationaal gebied.
Qua persoonlijkheid ben je iemand met een sterke persoonlijkheid, initiatiefrijk, goede communicatieve vaardigheden, enthousiast, praktische instelling, oplossings- en resultaatgericht en met een positieve werkhouding. Je kunt goed omgaan met veranderingen. In deze zelfstandige functie rapporteer je rechtstreeks aan de CFO van de organisatie.
De werkzaamheden vinden plaats op een fijn kantoor op een centrale locatie in Amsterdam.

Wat krijg je terug?
Werken voor deze uitgeeforganisatie betekent dat je kunt meegroeien met de internationale ambities van de organisatie. De organisatie biedt een dynamische, inspirerende omgeving en werken in een fijn, collegiaal team. Gecombineerd met een  uitstekend salaris en pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden is dit een mooie kans voor een Finance Manager met ambitie.

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met een Nederlands CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook even bellen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.