Jetten W&S Partner
careers in motionBen jij die gedreven Trader  die graag bijdraagt aan de groei van een ambitieuze, internationale marktleider in de food sector en het ontwikkelen van de Afrikaanse markt?  Dan is dit je kans! Wegens uitbreiding van het team zoeken we een


                    Trader Food Afrika       (Goes)

Onze opdrachtgever 
Is wereldwijd marktleider op het gebied van foodproducten die over de hele wereld aan klanten worden uitgeleverd. De organisatie produceert deze zowel onder eigen merk als onder private label en exporteert over de gehele wereld aan Industrie, Foodservice en Retail.
Met moderne productielocaties in o.a. Nederland, Frankrijk en de VS is de organisatie wereldwijd één van de grotere verwerkers. De organisatie is een ambitieus, gezond en groeiend familiebedrijf waar vakmanschap, passie, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een collegialiteit hoog in het vaandel staan. Innovatie, duurzaamheid, ambachtelijkheid en verantwoord ondernemen staan hierbij centraal. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in het continue investeren in productverbetering.
De organisatie heeft een platte organisatiestructuur, de bedrijfscultuur is open, resultaatgericht met een hands-on mentaliteit en kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door de korte lijnen kent de organisatie een grote slagkracht en kunnen beslissingen vaak snel worden omgezet in concrete acties.

Functie-inhoud 
Als Trader ben je verantwoordelijk voor de klanten in de Afrikaanse food markt. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal je klantportefeuille verder worden samengesteld. Je signaleert kansen in bestaande en nieuwe markten, volgt trends en marktontwikkelingen op de voet. Je kunt de vertaalslag maken naar jouw klanten en benut commerciële kansen. Daarnaast denk je actief mee over innovaties en productontwikkeling. Je werkt vanuit het kantoor in de omgeving van Middelburg waar ook je collega Traders en Accountmanagers werken.  Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, werkt nauw samen met de  CMO, Productie, Verkoop, QA/RA/QC maar ook met leveranciers.

Functie eisen

  • Werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau;

  • Minimaal 3 jaar relevante commerciële werkervaring, bij voorkeur in een foodomgeving;
  • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en je hebt respect voor andere culturen;
  • Analytisch sterk, helicopterview, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • Zeer goede organisatorische kwaliteiten;
  • Commercieel, ondernemerschap, overtuigingskracht en uitstekend in staat draagvlak te creëren, besluitvaardig, zelfstandig en initiatiefrijk, creatief, klant- en kwaliteitgericht;
  • Geen 9-5 mentaliteit; ‘handen uit de mouwen steken’, geen ellenlange rapporten schrijven, is de cultuur die bij je past;
  • Uitstekend in staat om samen te werken in multidisciplinaire en internationale projecten en teams;
  • Selfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en grote bereidheid om te reizen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist. Een derde taal strekt tot de aanbeveling.


Wat biedt de organisatie?
Een interessante, innovatieve en ambitieuze organisatie met korte lijnen en een pro-actieve werkhouding van de collega’s. Al met al dus een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een gezond en sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende werksfeer, no-nonsense cultuur in een internationale werkomgeving met een sterke identiteit. Een marktconform salaris met bonusregeling, lease-auto en overige, uitstekende arbeidsvoorwaarden maken daar deel vanuit.​​

Solliciteren of meer informatie?
​Bel met Marjolein Jetten op: +31 6 29 33 2916 of stuur een e-mail naar info@jettenwspartner.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Sollicitatieformulier