Jetten W&S Partner
careers in motionPersoonlijke coaching


Hoe werkt een Persoonlijk Coachingstraject van Jetten W&S Partner?
Wil je een verandering in je leven tot stand brengen maar weet je niet hoe en in welke richting? Ben je op een punt in je leven beland dat je vooral weet wat je níet wilt maar dat wat je wél wilt heb je nog niet scherp op je netvlies? Wil je beter functioneren op je werk en/of in je privéleven? Of wil je ontdekken in welke richting je je zou kunnen ontwikkelen op basis van je affiniteiten, interesses, vaardigheden en competenties, zodat je in je carrière optimaal tot je recht kunt komen? Wil je weten wát er nog meer in je zit en hoe je dat eruit kan halen? Hoe je je verder kunt ontplooien? Of loop je steeds in verschillende banen tegen ‘dezelfde muren op’, loop je steeds vast in je werk of privéleven en kom je er niet achter waardoor? Zoek je een betere work-life balans? Heb je behoefte aan meer energie?
Dan is een Personal Coaching Traject misschien voor jou heel interessant.

Een coachingstraject is altijd persoonlijk en is speciaal, in overleg met jou, toegesneden op de vraag of vragen en de doelstelling die je bij ons hebt neergelegd.
Tijdens de coaching sta jij centraal. Je wordt begeleid in het proces van inzicht, bewustwording, overtuigingen, ontwikkelpunten, drijfveren en mogelijkheden tot zelfontplooiing. We gaan daarbij samen op zoek naar gedachten, patronen, overtuigingen van heden én verleden. We gaan op zoek naar jouw levensvragen en ‘wat jij in het leven nu echt wil’.  Daar horen ook de omstandigheden, personen en omgevingsfactoren bij die een positieve of negatieve invloed kunnen hebben op de keuzes die je hebt gemaakt en die je wil en kan maken. Zowel in je privéleven en/of op werkgebied.
Nadat ook jouw talenten, vaardigheden, interesses en competenties helder in kaart zijn gebracht, stemmen we deze en alle inzichten op elkaar af. Dan kunnen we gaan bekijken wat je nodig hebt om je optimaal verder te kunnen ontplooien en ontwikkelen en kun je gefundeerde keuzes maken om je leven positief te kunnen beïnvloeden.

Hoe?
=> Met veel persoonlijke aandacht, middels een enkel gesprek maar indien nodig meerdere coachingsgesprekken dat we een coachingstraject noemen. 
=> Bij een coachingstraject krijg je, indien we afspreken om een volledig coachingstraject te doen,  na ieder gesprek Inzichtopdrachten mee waarmee je zelf thuis aan de slag gaat.  Deze opdrachten gebruiken we als onderlegger voor de  coachingsgesprekken: hiermee ontstaan heldere inzichten.
=> De opdrachten maak je thuis en bespreken we bij iedere coachingsessie. Hiervoor heb je gemiddeld steeds 2 weken de tijd. De inzicht vragenlijsten kun je thuis online maken. Het enige dat je nodig hebt is een computer.
=> Bij coaching bieden we je mogelijkheid om een test te maken: de ‘Inzichtvragenlijst’. Hiermee krijg je  inzage in je eigen profiel m.b.t. affiniteiten, interesses, vaardigheden en competenties. 
=> Het coachingstraject kan duren van 1 uur tot 3 maanden, afhankelijk van de vraag. 

=> Linkedin training
=> CV check

Persoonlijke Coaching: Samen maken we inzichtelijk wat jou drijft, wat je patronen, overtuigingen, persoonlijke eigenschappen en vaardigheden zijn. Waar liggen je interesses en wat zijn je competenties? Wat zijn je sterke punten en waar kun je jezelf verder in ontwikkelen? We onderzoeken waarom je wellicht steeds vastloopt en wat je belemmert om jezelf volledig te ontplooien. Afhankelijk van je vraag krijg je Opdrachten die je thuis maakt en die we samen steeds bespreken.
Na het coachingstraject heb je een helder inzicht in je mogelijkheden, talenten, interesses, drijfveren, overtuigingen, patronen, competenties. Op basis van deze inzichten ben je beter in staat gefundeerde keuzes te maken voor nu en in de toekomst voor zowel je privéleven als werkgebied.

Werk Coaching: Als het werk betreft dan bespreken we eerst jouw functioneren in je werk. We kijken tegen welke dingen je aanloopt en waardoor dat komt. En we onderzoeken waar je kracht en je grootste talenten liggen en of je een carrièrestap kunt maken (soms zelfs een sprong) waardoor je beter tot je recht komt als professional, als werknemer of als ondernemer. 
Na dit coachingstraject heb je een helder inzicht in je mogelijkheden, talenten, interesses, drijfveren, overtuigingen, patronen, competenties en ontwikkelpunten. Op basis van deze inzichten ben je beter in staat gefundeerde keuzes te maken voor nu en in de toekomst met betrekking tot je carrièrepad en krijg je, afhankelijk van je vraag, een onderbouwd advies m.b.t. wat voor soort organisaties en functies je goed tot je recht kunt komen.

Resultaat: Na het coachingstraject heb je een helder inzicht in je mogelijkheden, talenten, interesses, drijfveren, overtuigingen, competenties en ben je op basis van deze inzichten beter in staat gefundeerde keuzes te maken voor nu en in de toekomst, voor je privéleven en/of werkgebied. Bij werkcoaching krijg je, afhankelijk van je vraag, op basis van de gesprekken die we samen hebben gevoerd, de opdrachten die je hebt gemaakt, een onderbouwd advies m.b.t. je mogelijkheden en wat voor soort organisaties en functies je goed tot je recht kunt komen.

Waar? Waar we het gesprek of gesprekken voeren is aan jou de keuze: een wandeling op het strand, op ons kantoor of een informele ruimte waar je jezelf prettig en comfortabel voelt.

Waarom Jetten W&S Partner|careers in motion?
Jetten WS Partner verzorgt maatwerk trainingen, workshops en coacht op management-, klantgerichte- en commerciële vaardigheden, teams en persoonlijke ontwikkeling. Zowel incompany ‘on the job’ als op het eigen kantoor.

Marjolein Jetten is een door de wol geverfde manager. Zij kent ‘het klappen van de zweep’ t.a.v. de uitdagingen die verschillende functies met zich meebrengen. Zij is een zeer betrokken coach die managers en medewerkers wil uitdagen, motiveren, stimuleren om het beste uit zichzelf te halen met behulp van zelfkennis, hun vaardigheden, affiniteiten, interesses en talenten. Zodanig dat hun individuele performance in combinatie met hun team tot optimaal resultaat leidt, voor zichzelf, het team, de klanten en de organisatie als geheel.


Samen met haar bespreek je de coachings- en/of trainingsbehoefte. De training en/of coachingssessie wordt geheel afhankelijk van jouw wensen en behoefte samen met je opgesteld.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen we u naar de website www.jettenwspartner.nl.

Wilt u meer informatie over Coaching en Training? Neem dan contact met ons op. Graag helpen we u verder.
​  
Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat zich naast Outplacement richt op Executive Search, Werving en Selectie en Training en Coaching.