Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Wil je werken als Relatie Manager IT/Telecom bij een ICT organisatie die het leveren van hoogkwalitatieve maatwerk IT- oplossingen nastreeft? Ben jij die initiatiefrijke Account Manager met ondernemende business drive die graag relaties beheert met zakelijke eindgebruikers in zowel de ZZP, MKB sector en groot zakelijke markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SPRINGEN OP EEN GOED RIJDENDE TREIN EN WERKEN MET FIJNE RELATIES?

De gedreven Relatie Manager (ca. 80% relatiebeheer) waarnaar wij op zoek zijn, wordt verantwoordelijk voor de verkoop van IT/Telecom oplossingen bij MKB en grotere organisaties in heel Nederland. Je neemt het klantenpakket  over van een ervaren Relatie Manager die intern is doorgeschoven naar een nieuwe positie. Je springt dus 'op een goed rijdende trein'! 
Je bent goed in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar concrete oplossingen en diensten en weet overtuigend het product- en dienstenaanbod van de organisatie te koppelen aan het volledige productportfolio van de opdrachtgever. Om maatwerk oplossingen en diensten te kunnen bieden en professioneel te kunnen adviseren, word je ondersteund door afdelingen service en engineering en werk je samen met een team van ervaren accountmanagers. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor je klanten die je middels telefonisch acquisitie werft (c.a. 20% van je tijd). Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur.

ONZE OPDRACHTGEVER  is een organisatie in Amsterdam die als value-added reseller (VAR) maatwerk IT-oplossingen levert voor zakelijke eindgebruikers en organisaties. Dit varieert van het leveren van hard- en software tot het adviseren bij - en het uitvoeren van automatiseringstrajecten. De marktbenadering van de opdrachtgever is voor 100% B2B met een focus op het MKB. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam -Zuidoost vinden de marketing, sales support en service activiteiten plaats voor de Nederlandse markt. Maatwerk, samenwerking en goed werkgeverschap staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel.
Sinds de oprichting in 2003 is de organisatie sterk gegroeid. Om de ambitieuze doelstellingen van de organisatie te realiseren is er een vacature voor een initiatiefrijke, ambitieuze, ondernemende en gedreven Relatie Manager.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
Je bent Initiatiefrijk, daadkrachtig, doel- en resultaatgericht, ondernemend en inventief. Beschikt over doorzettingsvermogen. Weet de belangen van de organisatie en hun opdrachtgevers te matchen en bent een professionele adviseur, nieuwsgierig en leergierig naar de bedrijfsprocessen van prospect of klant.
New business vind je een uitdaging en je draait je hand niet om voor telefonische acquisitie. Je bent een echte ‘dealcloser en wordt gemotiveerd door het werken met targets. Bereid in jezelf te investeren met commerciële en producttechnische trainingen.
Bij voorkeur woon je in de regio Amsterdam. Verder vragen we:
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar sales ervaring met IT/Telecom in B2B omgeving - Je hebt specifieke kennis van verkoop van Telecom oplossingen binnen het MKB
- Strategisch inzicht in bedrijfsprocessen.
- Vermogen om te luisteren en mee te denken bij de klant.
- Pro actieve werkhouding
- Je werkt graag zowel individueel als in teamverband
.
WAT KRIJG JE TERUG? Een prima collegiale werksfeer waarin samenwerking en oplossingsgerichtheid voorop staan. Korte lijnen en met een hands-on mentaliteit. Volop mogelijkheid om jezelf ontwikkelen, o.a. middels training en persoonlijke coaching en om door te groeien binnen de organisatie. Een goed marktcomform basissalaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd, conform de zwaarte van de functie. Uitstekend en zeer motiverende bonus systeem : ‘the sky is the limit’! 
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

SOLLICITEREN?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.Type hier je alinea.

Relatie Manager IT/Telecom
(Amsterdam-Zuidoost, ft)