Jetten W&S Partner
careers in motionOnze missie


Jetten W&S Partner | careers in motion, is een full service werving en selectiebureau dat ernaar streeft om een eersteklas W&S service te bieden voor opdrachtgevers en kandidaten...
Met drive, passie, enthousiasme, resultaatgerichtheid en persoonlijke aandacht werkt Jetten W&S Partner aan relaties met kandidaten en opdrachtgever.
Want alleen op die wijze zijn we in staat om de perfecte match te maken.

De nieuwe generatie professionals wil immers meer dan alleen ‘een goede baan’; meer dan ooit is het van belang dat een functie en organisatie passen bij hetgeen men belangrijk vindt in het leven. Het bieden van uitdaging, flexibiliteit, de eigen koers kunnen varen en de levensfase waarin iemand verkeert, spelen daarbij een grote rol. Dit geldt ook voor organisaties die het steeds belangrijker vinden dat kandidaten over dezelfde waarden en principes als de organisatie beschikt: steeds meer bedrijven selecteren op persoonlijkheid, leervermogen en in mindere mate op juiste kennis en vaardigheden voor de functie.

Door de professionele consultant die o.a. beschikt over uitstekende luistervaardigheid en verschillende interviewtechnieken, worden kandidaten geselecteerd op zowel motivatie, competenties als de potentiële persoonlijke match met de organisatie en functie.
Jetten W&S Partner is zeer geïnteresseerd in wat mensen beweegt en gaat graag de uitdaging aan om van daaruit de ultieme match te kunnen maken tussen mens en werk en organisatie.

Wat is jouw Drive?


​Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat richt op Executive Search, Werving en Selectie, Training en Coaching en Ouplacement..