Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

                  Docent Wiskunde
                 (20-36 uur, 1e of 2e graad,
                    Omgeving Utrecht, m/v)

                 
Wil je werken voor een groeiende school in een dynamische, innovatieve en collegiale leeromgeving? Draag je graag bij aan een positieve ontwikkeling van een school en haar leerlingen en wil je graag werken in een school waar men professionele zelfstandigheid en het werken in teamverband hoog in het vaandel heeft staan?  Voor deze ambitieuze en school zijn wij op zoek naar een  


DOCENT WISKUNDE
(20-36 uur, 1e of 2e graad, Omgeving Utrecht, m/v)


Onze opdrachtgever

Het onderwijs is voortdurend in beweging. Zo ook op deze school. In positieve zin, welteverstaan! Omdat leerlingen verschillen, wordt op deze school het onderwijsaanbod aangeboden van VMBO tot Gymnasium. En daar waar nodig wordt klassikaal onderwijs gegeven, maar ook worden verschillende vormen van vernieuwend onderwijs toegepast. Van docenten wordt verwacht dat zij hierop willen en kunnen inspelen. Er heerst een uitstekende collegiale werksfeer en er wordt aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkelingswensen van de medewerkers. Nieuwe medewerkers kunnen rekenen op ondersteuning vanuit het team en de sectie.

Wat wordt van jou verwacht?
Het is erg belangrijk dat je past bij de cultuur van de school. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de school. Dat betekent dat je professionele eigen verantwoordelijkheid toont, maar ook dat je een stevig onderdeel van het team bent. Er wordt van je verwacht dat je leerlingen en medewerkers helpt bij hun functioneren in de school. Tegelijk dien je ook open te staan voor feedback op je eigen rol.  

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent zelfstandig, collegiaal, communicatief, initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitsgericht, hebt een positieve werkhouding, reflecterend vermogen, intellectueel creatief en bent consciëntieus. 

Wat verder wordt gevraagd …
Per 1 februari 2017 is er een vacature van 12 – 16 lesuren wiskunde. In principe zijn dit uren in het tweedegraads gebied. Doordat binnen de sectie enige flexibiliteit mogelijk is, worden ook eerste graad docenten nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. We verwachten dat de nieuwe collega een stevige persoonlijkheid is die staat voor zijn of haar beroep en ervaring heeft met Mavo 3 en 4.

Ook als je de opleiding tot wiskunde docent bijna hebt afgerond maar wel al de nodige onderwijservaring hebt, kun je solliciteren.

Wat krijg je terug?
Deze groeiende school biedt een prachtige baan in een dynamische en collegiale  leeromgeving. Door de groei is het niet uitgesloten dat er in de nabije toekomst meer uren beschikbaar komen. De inschaling vindt plaats op grond van bevoegdheid en ervaring. Zowel inschaling in Lb, Lc of Ld behoort tot de mogelijkheden. Het betreft reguliere uren zodat een vaste aanstelling in de toekomst mogelijk is.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze school willen werken? Dan zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

​Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure ? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916 of stuur een email via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.