Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

  Aangiftemedewerker/
Belastingadviseur media en artistieke sector
( Amsterdam, ft, m/v)

Heb jij een passie voor de aangiftepraktijk en de media en creatieve sector? Ben je ondernemend? Wil je een bijdrage leveren om de activiteiten in de creatieve en media sector van deze middelgrote, internationale financiële dienstverlener in Nederland uit te breiden? Wil je graag werken als rechterhand van de directeur in een leuk team, op een mooie locatie in hartje Amsterdam? Ben je iemand die graag klanten adviseert en bezoekt op locatie?
Dan zijn we op zoek naar jou!

De opdrachtgever

De opdrachtgever is een middelgrote internationale financiële dienstverlener. met wereldwijd meer dan 80 vestigingen. Klanten zijn o.a. MKB, grote (inter)nationale ondernemingen en vermogende particulieren.
Innovatie, goede ideeën en inspiratie zijn de drijfveren binnen deze ondernemende organisatie. Dit kantoor kenmerkt zich door de informele en open werkwijze: Persoonlijk contact en prettige, directe communicatie voert de boventoon.
Naast financiële dienstverlening biedt de organisatie allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen. Niet alleen wordt er bij deze organisatie op de cijfers gelet maar ook op de mensen en de resultaten! Je maakt binnen de organisatie onderdeel uit van een team van fiscalisten en specialisten, dus er is altijd een sparringpartner beschikbaar.

Wat verwachten ze van jou?
Je bent in staat zelfstandig aangiften af te ronden en te controleren en je draagt zorg voor een foutloze en tijdige indiening. Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Je benut daarbij de mogelijkheid om cliënten zelfstandig of in teamverband te adviseren. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het VTO dat wekelijks plaatsvindt. 

Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur Tax.

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitgericht, communicatief, zelfstandig en hebt een positieve werkhouding. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat verder wordt gevraagd
Een afgeronde relevante HBO, WO of RB opleiding.
Minimaal 5 jaar werkervaring in een omvangrijke, op het MKB gerichte aangiftepraktijk.
Een kwaliteit en klantgerichte houding: vermogen om mee te denken met de klant.
Zelfstandig.
Een beetje affiniteit met kunst en cultuur is een pre.

Wat krijg je terug?
Je krijgt een concurrerend salaris en een fantastische werkplek in het centrum van Amsterdam. Daarnaast volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en diverse interessante  opleidingsmogelijkheden om door te studeren.
 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, ondernemende en klantgerichte organisatie met een sterke identiteit, prettige collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of Interesse?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken?Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.