Jetten W&S Partner
careers in motionAmbitieuze
Financial Accountant Uitgeverij
( Amsterdam, ft, m/v)


​​Ben je ambitieus en toe aan een volgende stap in je carrière als Financial Accountant bij een internationale, sterk groeiende uitgeverij op een fantastische, uitstekend bereikbare locatie in Amsterdam?  Vanwege de internationale groeidoelstellingen wil de organisatie het team uitbreiden met een Financial Accountant.

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale uitgeeforganisatie met circa 300 medewerkers en heeft vestigingen in heel Europa, zoals in Amsterdam, Parijs, Madrid. De digitale uitgeefactiviteiten alsook de systemen en overkoepelende internationale processen zijn met name in Amsterdam geclusterd. 

Wat ga je doen?
In de rol van Financial Accountant ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de financiële administratie van binnen- en buitenlandse entiteiten. Dit is mede afhankelijk van je werkervaring. Je speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren en inrichten van de financiële administraties. Je rapporteert aan de Finance Manager.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het zelfstandig verzorgen van de financiële administratie van diverse binnenlandse en buitenlandse entiteiten;
  • Het opstellen van periodieke afsluitingen en belastingaangiften;
  • Analyseren en controleren van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie;
  • Het integreren van administraties van bedrijven die worden overgenomen;
  • Je bewaakt de financiële processen maar doet ook verbetervoorstellen.


Wat wordt er van je verwacht?​
Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding BE/BA of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale omgeving en wilt graag een volgende stap maken in je carrière. Je hebt een positieve persoonlijkheid met een praktische instelling, kunt je goed staande kunnen houden in een high-demanding omgeving, bent een selfstarter en wilt je graag verder ontwikkelen:
En verder;

  • Je hebt een handson-instelling: je bent zowel uitvoerend als coördinerend bezig  
  • We vinden het belangrijk dat je denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever,
  • Verder ben je resultaatgericht; je werkt planmatig, accuraat en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt sterke affiniteit met IT en uitstekende Excel vaardigheden, ervaring met een ERP systeem / SAP is een pre;


Wat krijg je terug?
Werken voor deze uitgeeforganisatie betekent meegroeien met de internationale ambities van de organisatie en werken in een dynamische, inspirerende omgeving in een fijn, collegiaal team op een prachtige, centrale locatie in Amsterdam. Uitstekend salaris en pakket aan secundaire  arbeidsvoorwaarden. 

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met een Nederlands CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook even bellen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Sollicitatieformulier