Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

(sr) Controller Vastgoed
(Amsterdam, ft)


Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je werken als (sr) Controller bij een internationale, sterk groeiende vastgoedonderneming op een fantastische, markante locatie in Amsterdam? Lever je graag een substantiële bijdrage en wil je meegroeien met deze vastgoedorganisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen wil de organisatie het team uitbreiden. 

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale vastgoedorganisatie. Recent heeft ze haar activiteiten uitgebreid naar Nederland en momenteel heeft de organisatie 500 mio. belegd commercieel vastgoed in portefeuille waarvan circa 80% office en 20% retail. De organisatie heeft tot doel om met innovatieve concepten waarde te creëren voor de huidige beleggingsportefeuille, welke langdurig en efficiënt wordt beheerd. Bij de onderneming werken internationaal ca. 200 mensen. Bij de onderneming in Amsterdam werken 16 medewerkers. De organisatie heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de Nederlandse en Europese markt en wil graag op korte termijn het team sterk uitbreiden.

Wat ga je doen?
In deze dynamische functie heb je een breed scala aan kerntaken en -verantwoordelijkheden:

 • Zorgen voor de planning & control cyclus, opstellen periodieke financiële rapportages, interne kostenverrekeningen, balansen, winst-en-verliesrekeningen, voorbereiden van de BTW;
 • Maken van investeringsanalyses, opstellen van begrotingen en budgettering;
 • Opstellen van de jaarrekening en meerjarenplanningen;
 • Bewaken van de financiële positie en resultaten van de organisatie in Nederland en in de zeer nabije toekomst ook voor Europese markt;
 • Cashmanagement;
 • Ontwerpen en beheren management informatiesystemen, administratieve systemen, werkwijzen en procedures;
 • Geeft leiding aan het finance team;
 • Als sparringpartner voor Managing Partners, gesprekspartner van banken en andere stakeholders lever je een belangrijke bijdrage aan de groeidoelstellingen van de onderneming.


Wat wordt er van je verwacht?​

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau (BE/AA/Economie/Bedrijfskunde of vergelijkbaar);
 • Enkele jaren relevante werkervaring, zelfstandig kunnen en willen werken;
 • Sterke persoonlijkheid, je kunt je goed staande kunnen houden in een high-demanding omgeving, selfstarter;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
 • Je bent zowel uitvoerend als adviserend bezig. Denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever, resultaatgericht; 
 • Je wilt graag een volgende stap maken in je carrière en ambieert een leidinggevende rol;
 • Ervaring als controller in de commerciële vastgoedwereld is een must;
 • Kennis van de toepassing binnen het palet van de MS office producten en Yardi is een pre;


Wat wordt verder van jou verwacht?
Je bent ambitieus en wilt je graag verder ontwikkelen: het is de bedoeling dat je je in deze rol als Controller verder wil doorontwikkelen op internationaal gebied.
Qua persoonlijkheid ben je iemand met een sterke persoonlijkheid, initiatiefrijk, goede communicatieve vaardigheden, enthousiast, praktische instelling, resultaatgericht en met een positieve werkhouding. In deze zelfstandige functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur van de organisatie. De werkzaamheden vinden plaats op een markant kantoor in Amsterdam.

Wat krijg je terug?
Werken voor deze internationale organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische, flexibele omgeving met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale vastgoedorganisatie met een sterke identiteit in een enthousiast en ondernemend team met leuke collega’s.

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met zowel een Nederlands als Engelstalig CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen, bel dan met  Marjolein Jetten: +31 6 29332916.