Internationaal Accountmanager
( Zeeland)

​die een substantiële bijdrage levert aan de groei van de organisatie in de food sector, het verder ontwikkelen van internationale markten en zich verantwoordelijk voelt voor het best mogelijke resultaat.

Functie-inhoud 
Als Internationaal  Accountmanager ben je verantwoordelijk voor zowel het beheren van bestaande klantrelaties als het uitbouwen van nieuwe klantrelaties. Aanvankelijk zul je je richten op een deel van Europa en afhankelijk van je kennis en ervaring zal je klantportefeuille verder worden samengesteld.
Zelfstandig onderzoek en signaleer je kansen in bestaande en nieuwe markten. Je volgt trends en marktontwikkelingen op de voet, kunt de vertaalslag maken naar jouw klanten en benut commerciële kansen. Daarnaast denk je actief mee over innovaties en productontwikkeling. Je werkt vanuit het kantoor in Zeeland waar ook je collega Accountmanagers werken. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, werkt nauw samen met de CMO, Productie, Verkoop, QA/RA/QC maar ook met leveranciers. 

Functie eisen

 • Werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een foodomgeving;
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en je hebt respect voor andere culturen;
 • Analytisch sterk, helicopterview, daadkrachtig en resultaatgericht;
 • Zeer goede organisatorische kwaliteiten;
 • Overtuigingskracht en uitstekend in staat draagvlak te creëren, besluitvaardig, commercieel bewust, zelfstandig en initiatiefrijk, creatief, klant- en kwaliteitgericht;
 • Geen 9-5 mentaliteit; ‘handen uit de mouwen steken’, geen ellenlange rapporten schrijven, is de cultuur die bij je past;
 • Uitstekend in staat om samen te werken in multidisciplinaire en internationale projecten en teams;
 • Selfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en grote bereidheid om te reizen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal, Duitse  in woord en geschrift is vereist. 
  ​Frans strekt tot de aanbeveling evenals de beheersing van een andere taal.


 Wat biedt de organisatie?
E
en interessante, innovatieve en ambitieuze organisatie met korte lijnen en een pro-actieve werkhouding van de collega’s. Al met al dus een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een gezond en sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende werksfeer, no-nonsense cultuur in een internationale werkomgeving met een sterke indentiteit. Een marktconform salaris met bonusregeling, lease-auto en overige, uitstekende arbeidsvoorwaarden maken daar deel vanuit.

Onze opdrachtgever
De opdrachtgever is wereldwijd marktleider op het gebied van foodproducten die over de hele wereld aan klanten worden uitgeleverd. De organisatie produceert deze zowel onder eigen merk als onder private label en exporteert over de gehele wereld aan Industrie, Foodservice en Retail. Met productielocaties in o.a. Nederland, Frankrijk en de VS is de organisatie wereldwijd één van de grotere verwerkers.
De organisatie is een ambitieus, gezond en groeiend familiebedrijf waar vakmanschap, passie, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een collegialiteit hoog in het vaandel staan. Innovatie, duurzaamheid, ambachtelijkheid en verantwoord ondernemen staan hierbij centraal. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in het continue investeren in productverbetering om adequaat op de wensen van de klanten en de ontwikkelingen in de markt in te kunnen spelen. De moderne productiefaciliteiten zorgen voor een prettige werkomgeving. 
De organisatie heeft een platte organisatiestructuur, de bedrijfscultuur is open, resultaatgericht met een hands-on mentaliteit en kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door de korte lijnen kent de organisatie een grote slagkracht en kunnen beslissingen vaak snel worden omgezet in concrete acties.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motionDeze functie is inmiddels door ons voorzien. U kunt hier  helaas niet meer op solliciteren. Graag verwijzen wij u naar andere vacatures op de website.