Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is ingevuld en u kunt hierop niet meer solliciteren. Kijkt u voor andere vacatures op de website of stuurt u ons een e-mail.

Financieel Administratief
Medewerker 
(Groeifunctie voor ambitieuze MBO'er met ca. 2 jaar ervaring!)
( Almere, 32-40 uur p/w, m/v)


​Ben jij die ambitieuze MBO’er die zich wil ontwikkelen in de financiële dienstverlening? Bij een jong, snelgroeiend belastingadvies- & administratiekantoor? Houd je van afwisseling en wil je werken op kantoor én op locatie bij ‘jouw’ cliënten in het MKB? Heb je affiniteit met geautomatiseerde werk-processen? Herken je jezelf in de combinatie van nieuwsgierigheid, optimisme en grote klantgerichtheid? ​Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Van lokaal schildersbedrijf tot beautysalon en regionaal werving & selectiebureau… Na een inwerkperiode heb je al snel zelfstandig contact met ‘jouw’ cliënten. Je verwerkt hun financiële administraties en je bent hun eerste aanspreekpunt. Je ontwikkelt je tot hun adviseur zodat je op termijn ook bijv. de jaarrekeningen van je cliënten samenstelt en/of beoordeelt. Je werkt hierbij nauw samen met een leuk team van enthousiaste collega’s.  Welke afwisselende werkzaamheden horen hier o.a. bij?

 • Het opstellen van periodieke rapportages;
 • Het uitwerken van de kolommenbalans;
 • Verwerken in- en verkoopfacturen;
 • Het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting;
 • Klantencontact (bellen, e-mailen), werken op kantoor en periodiek werken op locatie van de klant;
 • Het contact met de Belastingdienst, banken of andere (externe) partijen.


Qua persoonlijkheid 
Werken met 'jouw' MKB klanten in een afwisselende, zelfstandige functie is jou op het lijf geschreven! Ondernemers kunnen goed bij jou terecht omdat je dienstverlening als mensenwerk ziet. Op een creatieve manier denk je met jouw klanten mee. Je bent ambitieus, nieuwsgierig en communicatief. Je wilt je ontwikkelen tot een zelfstandige adviseur en meegroeien met de organisatie waar jouw mening op prijs wordt gesteld. Werken op dit kantoor met prettige sfeer, korte lijnen en directe communicatie past bij jou. Graag draag je bij aan de samenwerking binnen dit fijne, collegiale team. Je bent geen 9-5 type: Werken in deze branche betekent deadlines en het komt regelmatig voor dat je “nog even” iets af moet maken voor je naar huis gaat.

De opdrachtgever
Vanuit het mooie, lichte kantoor in Almere worden de financiële en administratieve werkzaamheden verricht voor veel MKB klanten in de regio. Kenmerkend voor deze organisatie? Vernieuwing en ontwikkeling van organisatie en medewerkers. De veranderingen in automatisering en wetgeving houden de organisatie scherp. Dit kun je terugzien in de ondernemende, klantgerichte cultuur met vooruitstrevende methodes, gezonde groei én de positieve naamsbekendheid. Maar ook in de positieve sfeer op kantoor! Het team telt inmiddels 16 medewerkers in de functies van o.a. samenstelpraktijk, financieel administrateurs en salarisadministrateurs. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende professionals, die het erg leuk vinden om hun kennis te delen met klanten en het team en … jou graag als nieuwe collega verwelkomen!

Het kantoor is aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Wat wordt verder van jou verwacht?

 • Je hebt een werk- en denkniveau op min. MBO-niveau (bij voorkeur MBO-BA);
 • In bezit van Praktijkdiploma Boekhouden of een aantal jaren werkervaring op dit niveau is wenselijk;
 • Werken met geautomatiseerde werkprocessen vind je leuk en interessant (o.a. Twinfield en Basecone);
 • Je bent ambitieus, leergierig, flexibel, oplossingsgericht. Regels worden door jou benaderd als een uitdaging. Door het volgen van ontwikkelingen op jouw vakgebied en regelmatig cursussen te volgen, wil je nog beter worden;
 • Zelfstandig werkend met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatie in Nederlands;
 • Het is fijn als je 2 à 3 jaar werkervaring bij een administratie- of een accountantskantoor hebt opgedaan!

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Graag zien we je sollicitatie dan tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.