Jetten W&S Partner
careers in motionJunior Fiscalist/ Aangiftemedewerker
(Amsterdam, ft, m/v)
  


​Heb jij een passie voor de belastingadviespraktijk? Wil je werken voor dé financiële dienstverlener in de media en artistieke sector in Nederland? Wil je graag werken in een leuk team, op een schitterende locatie in hartje Amsterdam?
Dan zijn we op zoek naar jou!

De opdrachtgever

De opdrachtgever is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland.
Innovatie, goede ideeën, inspiratie en het werk zelf zijn de drijfveren binnen deze ondernemende organisatie. Kwaliteit- en klantgerichtheid en onderschap zitten in het DNA van dit kantoor dat zich verder kenmerkt door de informele en open werkwijze: Persoonlijk contact en prettige, directe communicatie voert de boventoon bij dit leuke, enthousiaste team.
Naast financiële dienstverlening biedt de organisatie allerlei mogelijkheden om je als bedrijf én als ondernemer te ontwikkelen. Niet alleen wordt er bij deze organisatie op de cijfers gelet maar ook op de mensen en de resultaten! Je maakt binnen de organisatie onderdeel uit van een team van fiscalisten, dus er is altijd een sparringpartner beschikbaar.

Wat wordt van jou verwacht?
Je bent in staat zelfstandig aangiften af te ronden en te controleren en je draagt zorg voor een foutloze en tijdige indiening. Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Je benut daarbij de mogelijkheid om cliënten zelfstandig of in teamverband te adviseren. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het VTO dat wekelijks plaatsvindt. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en gaat graag naar klanten toe. Uiteraard word je de eerste tijd hierin begeleid. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Je rapporteert rechtstreeks aan het Head of Tax.

Qua persoonlijkheid
Herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitgericht, communicatief, zelfstandig, hebt een positieve werkhouding en een ondernemende instelling: je vindt het dan ook leuk en interessant om op termijn klanten te adviseren. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam-Haarlemmermeer.

Wat verder wordt gevraagd …

  • Een afgeronde relevante HBO, WO of RB opleiding.
  • Ca. 2 jaar werkervaring in een op het MKB gerichte aangiftepraktijk.
  • Een kwaliteit en klantgerichte houding: vermogen om mee te denken met de klant.
  • Zelfstandig.
  • Een beetje affiniteit met kunst en cultuur is een pre.


Wat krijg je terug? 
Een prachtige mogelijkheid om te werken op een fantastische plek in het centrum van Amsterdam, bij een snelgroeiende, ondernemende organisatie met interessante klanten, een sterke identiteit, prettige collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket, w.o. volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren en/of Interesse?
Wil je solliciteren of meer weten? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl of bel even met Marjolein Jetten: +31 6 29332916


Sollicitatieformulier