Jetten W&S Partner
careers in motionCV-op maat.nl: dé coach voor uw CV en sollicitatie.Een goed CV...wat is dat eigenlijk?
Curriculum Vitae (in het Latijn: levensloop) afgekort CV is een samenvatting van wie je bent en wat je achtergrond is. Een goed CV weerspiegelt wie je bent, wat je kunt en hoe je je carrière zou willen vervolgen. Een goed CV is je professionele visitekaartje voor mogelijke opdrachtgevers en/of werkgevers en vergroot de kans op de door jou gewenste functie: Je CV geeft een potentiële werkgever een eerste indruk van jou en je kwaliteiten en is daarom van grote invloed op de slagingskans van je sollicitatie.

Doel CV
- Voor de werkgever heeft het CV tot doel om inzicht te krijgen in de match van jou als sollicitant met de vacature en de organisatie.
- Voor jou is het doel om op basis van jouw informatie te worden uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever die de door jou gewenste vacature in portefeuille heeft.
Het is dus jouw persoonlijke marketingtool op basis waarvan de recruiter of potentiële werkgever zodanig in jou geïnteresseerd wordt, dat hij je graag wil ontmoeten en dus uitnodigt voor een gesprek.
Het cv is daarom een zeer waardevol document bij sollicitaties.

Jouw CV
Waarschijnlijk heb je al een CV… maar ben je ook overtuigd van de inhoud en uitstraling van je cv? We adviseren je om je CV te laten checken bij een professional. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een goed cv hebt, is het verstandig om te investeren in een professioneel opgesteld document.

Wat kan CV-opmaat.nl voor jou doen?
We helpen je bij het opstellen van jouw CV, zowel met de lay out als inhoudelijk met de tekst. Denk daarbij  bijvoorbeeld aan je competentie- en functiebeschrijvingen bij je huidige en vorige werkgevers. Deze zijn belangrijk: je wilt dat de recruiter en/of potentiële werkgever in jou de ideale kandidaat ziet voor de vacature.
Onze professionele en ervaren arbeidsmarktadviseurs geven je, door hun jarenlange ervaring als Werving& Selectie consultant, een persoonlijk advies m.b.t. je CV. Zij weten precies waar een recruiter en/of opdrachtgever op let bij sollicitatieprocedures. Het is dus echt maatwerk.
Hierdoor krijg je een CV dat helemaal bij jou past hetgeen jouw kansen op die éne functie of die specifieke organisatie aanzienlijk vergroot.

Hoe?
Onze methode is simpel: we versterken al jouw waardevolle aspecten maximaal terwijl we alle randzaken zoveel mogelijk elimineren. Dit betekent: geen documenten met een opzichtige opmaak of revolutionaire brieven. De praktijk wijst uit dat werkgevers hier niet op zitten te wachten.

CV-opmaat.nl biedt je een speciaal op maat gemaakt CV aan op basis van de door jou gegeven informatie. Deze informatie betreft de vacature en functie en de organisatie waar je graag wilt werken.  We bieden je een lay-out aan die het beste bij jou, de vacature en organisatie past.

Mail ons de vacature waarop je wilt reageren samen met je huidige motivatiebrief en CV…en wij zorgen ervoor dat je goed voor de dag komt. Binnen 4 dagen heb je een aangepast CV en een begeleidende en inspirerende motivatiebrief geheel op maat…Passend bij jou, de vacature en de organisatie waar je solliciteert.

CV-opmaat.nl dienstverlening
CV-opmaat nl zorgt ervoor dat je CV, motvatiebrief en/of Linkedinprofiel binnen 4 werkdagen voor je gereed zijn. Indien nodig kunnen we dit binnen één dag aanleveren. Geheel op maat. Hieronder staan de vormen van dienstverlening met betrekking tot CV’s, Motivatiebrieven, LinkedIn en sollicitatietrainingen.

A. CV’s en Motivatiebrieven

* CV-content
Onderscheid jezelf bij je volgende sollicitatie met een unieke lay-out van je CV. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om een origineel CV ontwerp te maken, maar je wilt je wel onderscheiden van de andere sollicitanten. Op basis van je huidige CV maken we dit persoonlijke CV voor jou op maat.
Voor €49,- maken we voor jou een professioneel CV in Microsoft Word. Deze is direct door jou te gebruiken voor je sollicitatie.

* CV-opmaat
In deze optie herinrichten we de tekst van je CV, gericht op de vacature waarop je wilt reageren, in een origineel format.
Hiertoe ontvangen we graag je CV en de vacaturetekst waarop je wil solliciteren. Je CV wordt gericht naar deze vacature geschreven en in Microsoft Word format gemaakt. Hierdoor kun je ook zelf de tekst eenvoudig aanpassen, bijvoorbeeld voor andere vacatures.
De kosten voor deze dienst bedraagt €69,-.

* CV-top
Heb je geen motivatiebrief en geen CV? Geen enkel probleem!
Je vult een intakeformulier in en wij doen de rest. Indien nodig met een aanvullend telefonisch interview. Wij schrijven je CV en je motivatiebrief.  Beiden worden in Microsoft Word format gemaakt zodat je zelf de tekst, indien nodig, eenvoudig aan kunt passen. Dit CV kun je direct inzetten op de door jou gewenste vacature. Het intakeformulier word je op aanvraag toegestuurd.

* Motivatiebrief
Vind je het lastig om zelf je motivatiebrief te schrijven? Ontbreekt het je aan de juiste woorden die reflecteren wat je bedoelt of heb je een ‘writersblock’? Heb je problemen met het schrijven van een motivatiebrief? Wij schrijven uw motivatiebrief gericht op de vacature waarop je wilt reageren. Deze brief wordt in Microsoft Word format gemaakt zodat je zelf, indien nodig, je brief kunt aanpassen. Bijvoorbeeld als je deze wilt gebruiken voor andere functies.

*LinkedIn profiel
Heb je al een Linked profiel?
Wist je dat in de huidige arbeidsmarkt recruiters en potentiële werkgevers veelal via social media naar de geschikte kandidaat voor hun vacature op zoek gaan? En wist je dat het meest gebruikte medium daarvoor LinkedIn is? Het is daarom is het van groot belang dat je een LinkedIn profiel hebt! 
Geef met je Linkedinprofiel aan wie je bent, wat je wilt, geef het de juiste uitstraling, inhoud en zorg dat dit up-to-date is. Ook hierin kunnen we je ondersteunen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het resultaat is een profiel waarmee je beter gevonden kunt worden door potentiële werkgevers.

B. TRAININGEN OP MAAT

* Sollicitatietraining: "Solliciteren kun je leren" .
Nu heb je een mooi CV, een inspirerende motivatiebrief en je wordt uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek! Met deze training ‘solliciteren kun je leren’ geven we zowel individueel als in groepsverband sollicitatietrainingen. De sollicitatie training is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven . In deze training word je voorbereid op jouw sollicitatiegesprek of die nog komen in de nabije toekomst, zodat je op je best voor de dag komt:

Onderwerpen: hoe voer je het gesprek, hoe kom je het beste voor de dag? Hoe overtuig je de recruiter of P&O functionaris? Wat is de juiste kleding, houding? Wat kun je verwachten m.b.t. een assessment en wat zijn de verschillende gesprekstechnieken die je kunt hanteren en waarop je je kunt voorbereiden? Allemaal belangrijke informatie om een zo goed mogelijk sollicitatiegesprek te voeren: zowel het eerste gesprek met een recruiter of P&O functionaris als met de directie.

Voor meer informatie en prijzen van trainingen klik je hier.


Voor de algemene voorwaarden verwijzen we u naar de website www.jettenwspartner.nl.

 
Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat zich naast Outplacement richt op Executive Search, Werving en Selectie en Training en Coaching.