Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Ben jij die ambitieuze, gedreven Internationaal Account Manager met een passie voor food producten? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag een substantiële bijdrage leveren aan de  internationale groei van een internationale marktleider in de food sector? Werk je graag met korte lijnen in een uitstekende werksfeer?
Dan is dit de baan die je zoekt! 

Internationaal Accountmanager Food
 o.a. Europa, Noord-Afrika, Australië
(Goes)

​Functie-inhoud 
Als Internationaal Accountmanager Food ben je verantwoordelijk voor met name het beheren , onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Aanvankelijk zul je je richten op een deel van  de markten in Europa, Noord-Afrika en Australië en afhankelijk van je kennis en ervaring zal je klantportefeuille verder worden samengesteld. Je signaleert  kansen in bestaande en nieuwe markten en volgt trends en marktontwikkelingen op de voet. Je kunt de vertaalslag maken naar jouw klanten en benut commerciële kansen. Daarnaast denk je actief mee over innovaties en productontwikkeling. Je werkt vanuit het kantoor in de omgeving van Middelburg waar ook je collega Accountmanagers werken. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO, werkt nauw samen met de CMO, Productie, Verkoop, QA/RA/QC maar ook met leveranciers.


Functie eisen

  • Werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante commerciële werkervaring, bij voorkeur in een food-omgeving;
  • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden en je hebt respect voor andere culturen;
  • Analytisch sterk, helicopterview, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • Zeer goede organisatorische kwaliteiten;
  • Commercieel, ondernemerschap, overtuigingskracht en uitstekend in staat draagvlak te creëren, besluitvaardig, zelfstandig en initiatiefrijk, creatief, klant- en kwaliteitgericht;
  • Geen 9-5 mentaliteit; ‘handen uit de mouwen steken’, geen ellenlange rapporten schrijven, is de cultuur die bij je past;
  • Uitstekend in staat om samen te werken in multidisciplinaire en internationale projecten en teams;
  • Selfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en grote bereidheid om te reizen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist. Een derde taal strekt tot de aanbeveling.


Onze opdrachtgever

De opdrachtgever is wereldwijd marktleider op het gebied van foodproducten die over de hele wereld aan klanten worden uitgeleverd. De organisatie produceert deze zowel onder eigen merk als onder private label en exporteert over de gehele wereld aan Industrie, Foodservice en Retail. Met moderne productielocaties in o.a. Nederland, Frankrijk en de VS is de organisatie wereldwijd één van de grotere verwerkers. Innovatie, duurzaamheid, ambachtelijkheid en verantwoord ondernemen staan hierbij centraal. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in het voortdurend investeren in productverbetering om adequaat op de wensen van de klanten en de ontwikkelingen in de markt in te kunnen spelen. 
De organisatie is een ambitieus, gezond en groeiend familiebedrijf waar vakmanschap, passie, betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een collegialiteit hoog in het vaandel staan. Een platte organisatiestructuur, open bedrijfscultuur, resultaatgericht met een hands-on mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid zijn kenmerkend voor deze organisatie. Door de korte lijnen kent de organisatie een grote slagkracht en kunnen beslissingen vaak snel worden omgezet in concrete acties.


Wat biedt de organisatie?
Een interessante, innovatieve en ambitieuze organisatie met korte lijnen en een pro-actieve werkhouding van de collega’s. Al met al dus een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een gezond en sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende werksfeer, no-nonsense cultuur in een internationale werkomgeving met een sterke indentiteit. Een marktconform salaris met bonusregeling, lease-auto en overige, uitstekende arbeidsvoorwaarden maken daar deel vanuit.​

Solliciteren of meer informatie?

Herken je jezelf helemaal in bovengenoemd profiel en wil je direct solliciteren? Graag zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief tegemoet.


Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29 33 29 16 of stuur een email: info@jettenwspartner.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.