Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Strategisch Relatie  Accountmanager 
HR informatie producten
( Utrecht ft uur p/w, m/v)

​Voor onze toonaangevende opdrachtgever zijn we op zoek naar een Strategisch Relatie Account manager: Wil je hét aanspreekpunt zijn van ondernemend Nederland? De kans krijgen om een indrukwekkend netwerk van tevreden klanten op te bouwen en daarmee jezelf en deze ondernemende opdrachtgever op de kaart te zetten? 
Vindt je het inspirerend om klanten te bezoeken? Kun je deze vragen positief beantwoorden én herken je jezelf in de functie-omschrijving? Dan zijn we op zoek naar jou. Wegens groei van het team zijn we op zoek naar een

                   Strategisch Relatie Accountmanager
                            HR Informatieproducten

                                                            (Utrecht, ft m/v)

je bent op strategisch vlak een gelijkwaardige gesprekspartner en begrijpt de business en de ontwikkelingen in markt. Je weet exact waar de behoeften en pijnpunten liggen bij de klant en hoe je de klant volledig kan ontzorgen met brede data oplossingen.

Wat wordt er van je verwacht?
Je excelleert in consultative selling en overtuigend communiceren gaat je van nature goed af. Zodoende signaleer jij mogelijkheden voor verbetering en zet je deze om naar nieuwe oplossingen bij jouw klanten. Je bent een slimme onderhandelaar maar gaat wel voor de win-win situatie met de klant. Bovendien ben je stressbestendig, doelgericht en voelt je thuis in een snelle, dynamische omgeving waar je verantwoordelijk bent voor de omzetstijging bij jouw klanten en het behalen van commerciële targets. Met jouw pro-actieve houding heb je voldoende ervaring op het gebied van genereren van new business en weet je hoe nieuwe corporate klanten kan verwelkomen. Je vindt het leuk om zeer zelfstandig te werken maar ook in teamverband. Klanten kunnen verspreid zijn door Nederland. Standplaats is Utrecht.

Wat wordt verder van jou verwacht? Om de functie goed te kunnen vervullen, heb je:

  • Werk - en denkniveau op minimaal HBO niveau;
  • Ten minste 5 jaar ervaring in resultaatgerichte, corporate omgeving;
  • Affiniteit met data producten en diensten;
  • Actuele kennis van de marktontwikkelingen;
  • Een goed analytisch vermogen en een helicopter view;
  • Bent ervaren in en vindt het leuk om op strategisch en operationeel niveau te schakelen met corporate klanten, Projectmatig sterk;
  • Excellente communicatie en sociale vaardigheden in combinatie met een kwaliteit-, klantgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Uitstekende schriftelijke en verbale vaardigheden in het Nederlands;
  • Overtuigingskracht en veel charisma;
  • Selfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bereid om te reizen.

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een moderne organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.
Ze streven naar de beste dienstverlening voor ondernemend Nederland en helpt hen te starten, innoveren en te groeien in zowel binnen- als buitenland door zoveel mogelijk data, kennis en advies online aan te bieden.
Bij de opdrachtgever is er sprake van een echte ontwikkelingscultuur en het is dus de ideale plek om jouw accountmanagement en commerciële talent naar een nog hoger niveau te tillen. Je komt in een energiek vernieuwend team van professionals te werken.

Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie. De organisatie biedt veel aan interne scholing, veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, o.a. door het kunnen bieden van een prachtig breed carrièreperspectief. Een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden (13e maand, 23 vakantiedagen en 12 ADV-dagen o.b.v. ft contract, reisvergoeding en OV kaart voor zakelijk gebruik (geen auto van de zaak).  Al met al een geweldige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een toonaangevende, persoonlijke, klantgerichte en ondernemende organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Utrecht.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Deze vacature is inmiddels door ons ingevuld. Hier kunt u dus helaas niet meer op solliciteren. Voor andere vacatures checkt u even onze website.