Jetten W&S Partner
careers in motionVoor meer testimonials kijk op:
www.LinkedIn.nl/in/marjolein jetten

​Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat richt op Executive Search, Werving en Selectie, Training en Coaching en Outplacement..

Martijn de Rijke
After Sales Manager, De Bommel Meubelen


Het is eenvoudig Marjolein in een woord te beschrijven: VAKVROUW! Marjolein heeft mij geholpen te ontdekken waar mijn kerncompetenties liggen en hoe deze efficiënt in een (sollicitatie)gesprek over de bühne gebracht kunnen worden. Ze weet je te prikkelen en haalt je uit je comfortzone. Ze haalt het beste uit jezelf en helpt dit te vertalen in een heldere daadkrachtige presentatie. Het heeft mij meer geleerd over mijzelf en met die kennis heb ik een mooie inspireerde baan veroverd! Wil je effectief die ene leuke baan veroveren? Bel Marjolein!

​January 29, 2017, Martijn was Marjolein's client


Peter van den Broek
CMO (Chief Marketing Officer)


Ik heb Marjolein gevraagd toen ik niet meer wist welke carrièrestap ik wilde maken. Daarnaast had ik behoefte aan een praktische training bij een tweetal op stapel staande sollicitatiegesprekken. Tijd dus om de stap te nemen om samen met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities. Hoe ga ik vanuit mijzelf, mijn ervaring en kennis praktische deze gesprekken aan en stappen maken? Waar liggen mijn competenties en welke van deze pasten goed bij mijn mogelijkheden in de vacatures.

Ik vond het wel lastig om een goede loopbaancoach te kiezen, want er is erg veel aanbod. Mijn keus viel op Marjolein omdat ze ook al eerder een duidelijk advies over mijn CV had gegeven via CV-opmaat. CV-opmaat is een samenwerking tussen Jetten W&S Partner en Rob Keehnen Recruitment.

In het traject dat ik bij Marjolein volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen die mijn gedachte ordenen. Ze is nuchter, heeft empathie, is praktisch en respectvol in haar aanpak. Niet zo zweverig, maar duidelijk en heeft altijd tijd om te klankborden. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé.

Het traject heeft me veel rust gegeven en focus op mijn volgende stappen en keuzes.

“Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk of sollicitatiegesprekken wil voorbereiden, adviseer ik daarom Marjolein Jetten in te schakelen.”


April 21, 2016, Peter was Marjolein's client

Roos Bruijn, Hospitality Manager


"Marjolein was in korte tijd in staat een heel erg to-the-point en accuraat resultaat neer te zetten. Ik had Marjolein eerst gevraagd om mijn Nederlandstalige CV te vervolmaken. Op basis van dat resultaat heb ik ook de Engelse versie gevraagd te maken, alsmede mijn LinkedIn profiel up-to-date te maken. Ik ben heel blij met het resultaat. Marjolein is mega-snel van begrip, heeft humor en kan goed luisteren. Service is snel én goed!"

23 Juli 2016


Rogier Brand
Manager Finance & Control, W. Heemskerk BV

Na verschillende sollicitaties kwam de vraag: ‘Hoe kan ik succesvol solliciteren?’, steeds vaker bij mij naar boven. Tijd om de stap te nemen om met iemand met verstand van zaken te kijken naar mijn wensen, capaciteiten en mogelijkheden. Marjolein Jetten van Jetten Werving & Selectie Partner was de beste die ik had kunnen treffen! 

De afgelopen vijftien jaar heb ik heel weinig gesolliciteerd en ik had dus behoefte had aan een brede en persoonlijke sollicitatietraining. 

We zijn na een prettige intake, waarin ze goed doorvroeg naar mijn achtergrond en mijn trainingsbehoefte, direct aan de slag gegaan. 
Meteen viel op dat Marjolein zich heel goed in mij kon verplaatsen, waardoor het een heel efficiënte en persoonlijke ‘maatwerk’ training werd: Onderwerpen waar ik zelf al het nodige van wist, kwamen alleen in vogelvlucht aan bod. Hierdoor konden we meer tijd te kunnen besteden aan die onderwerpen die voor mij het verschil gaan maken. 

In de training zijn verschillende zaken aan de orde gekomen: van het schrijven van een goed persoonlijk profiel, inhoud van mijn CV, LinkedIn en motivatiebrief tot het hanteren van gesprekstechnieken m.b.t. het voeren van (telefonische en persoonlijke) sollicitatiegesprekken. Maar ook houding, kledingcode en het opbouwen en onderhouden van relaties met recruiters: dus eigenlijk alles waarop ik me kan voorbereiden m.b.t. het gehele werving & selectieproces bij een sollicitatieprocedure. 

Marjolein is zeer betrokken en gaat door ‘totdat het goed is’. En als ze een week later nog een ingeving heeft, staat die direct op de mail of belt ze even. Zo krijg je echt het gevoel dat ze betrokken bij je is omdat ze dus ook na de training met je bezig is. 

Marjolein kan vanuit haar eigen ervaring mooi vertellen hoe een recruiter denkt en ‘acteert’ en hoe ik me daarop kan voorbereiden. Ook met rollenspellen. Dat heeft mij enorm geholpen in hoe ik mijzelf gedurende het proces goed kan profileren. En met succes, want tot nu toe word ik altijd uitgenodigd voor een eerste gesprek! 

Resumerend ben ik erg blij dat ik niet heb gedacht: 'hoe moeilijk kan het zijn!?!' Maar dat ik hulp heb gezocht. 
Iedereen die in de loop der jaren veel kwaliteiten heeft opgebouwd, maar niet weet hoe deze goed te etaleren, wordt bij Marjolein enorm geholpen!

September 21, 2016, Rogier was Marjolein's client

Mirjam van Genugten, Marketing & Communicatieprofessional:


"Bij Marjolein van Jetten Werving & Selectie Partner gaat een wereld voor je open. Een loopbaan waar je misschien al eens eerder aan hebt gedacht, of juist helemaal niet, maar de uitkomst is een scenario wat goed voelt en waar je nu stappen in kan gaan zetten. 


Na verschillende sollicitaties kwam de vraag: "wat wil ik nu eigenlijk helemaal" steeds vaker bij mij naar boven. Tijd om de stap te nemen om met iemand met verstand van zeken te kijken naar mijn wensen, capaciteiten en mogelijkheden. Marjolein Jetten van Jetten Werving & Selectie Partner was de beste die ik had kunnen treffen! 

Ik heb Marjolein leren kennen als een enthousiaste, bijzonder vaardige loopbaancoach met een groot inlevingsvermogen, uitstekende mensenkennis en brede expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Marjolein heeft het vermogen je meteen op je gemak te stellen en ze voert ogenschijnlijk een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Ondertussen luistert ze goed en ze heeft snel door wie ze tegenover haar heeft en wat diens drijfveren zijn. 

 In overleg met Marjolein, heb ik verschillende testen gemaakt waaronder een beroepen en persoonlijkheidstest. Deze testen gaven een duidelijk inzicht in mijn competenties, interesses & vaardigheden en persoonlijkheid. In het eerstvolgende gesprek had Marjolein een uitgebreide analyse klaarliggen. Deze analyse vormde de onderlegger van ons eerste gesprek en het viel me op dat Marjolein haarfijn de nuances van zo'n test-uitkomst wist te duiden. 

 In onze gesprekken, stelde Marjolein telkens de juiste vragen. Ze weet als geen ander kwaliteiten te herkennen en door te vragen op ogenschijnlijk irrelevante opmerkingen. Ze ziet snel hoe de kleinste details, samen een heel nieuw perspectief geven aan interesses, kwaliteiten en capaciteiten. Daarbij is ze zo praktisch ingesteld dat ze meteen handvatten aanreikt om daadwerkelijk de eerste stappen in de goede richting te gaan nemen. Marjolein put uit een ruime (internationale) ervaring en dat merk je meteen in haar aanpak en vermogen om verbindingen te leggen.  

 Iedereen die worstelt met een persoonlijk- of loopbaanvraagstuk, raad ik aan om contact op te nemen met Marjolein. Je komt thuis met het aanstekelijke enthousiasme en voldoende handvatten om je nieuwe wereld te gaan veroveren."


9 juni 2015
Annery Lucassen, ​senior Accountmanager:

"In maart 2015 heb ik  op aanraden van een oud-collega en vriendin een Loopbaan-/Assessment-traject gevolgd bij Jetten W&S Partner|careers in motion. 


Tijdens dit uitgebreide traject heb ik op een bijzonder prettige wijze kennis gemaakt met Marjolein Jetten. 
Marjolein verstaat haar vak als assessor en loopbaancoach op een manier zoals ik deze in praktijk nog niet eerder ben tegen gekomen. 
In mijn 23-jarige loopbaan heb ik links en rechts assessments mogen doen, dus een kwalitatieve vergelijking kan ik zeker maken. 

 In de dagen dat ik heb mogen samenwerken met Marjolein, heb ik een vrouw leren kennen die bereid is  zich zodanig in te leven in de persoon aan de andere kant van de tafel, dat uiteindelijk de échte drijfveren naar boven gehaald worden. Zij is hiertoe instaat omdat zij hiervoor de empathie bezit, de wil bezit om niet zonder meer met een antwoord genoegen te nemen als zij aanvoelt dat er wellicht nog een diepere laag ten grondslag ligt aan een eerder gegeven antwoord, maar zeker ook vanwege haar kennis. Zij kan putten uit een breed en diep scala van ervaringen welke Marjolein heeft opgedaan in zowel de uitvoering als Consultant, als in de aansturing van Consultants als Manager voor omvangrijke Werving- en Selectietrajecten en assessments voor diverse organisaties.

Wat een bijzondere toevoeging is dat Marjolein als persoon een noot weet neer te leggen die ervoor zorgt dat je, je op je gemak voelt. Zij is instaat een vertrouwensbasis te creëren, hetgeen van belang is om uiteindelijk tot zuivere en bruikbare uitkomsten te komen. Hierin behoudt Marjolein een prettige, zakelijke werkwijze die ervoor zorgt dat je scherpt blijft en jou telkens doet realiseren met welk doel jij aan het traject begonnen bent. Marjolein zal alle middelen inzetten om jou samen met haar hulp, de onderste steen boven te laten halen. Als dat betekent dat er nog een aantal opdrachten moeten worden gemaakt om een beeld te verduidelijken dan zal zij jou deze aanreiken en de uitkomsten hiervan weer meenemen in haar totaalplaatje van bevindingen. Dit betekent ook dat een traject wat intensiever kan uitpakken dan in dat je in eerste instantie zou inschatten. Dit alles is er op gericht om de juiste verbinding te kunnen maken tussen mens en werk door Marjolein. Van dat laatste kan ik zeggen dat Marjolein hier met kop en schouders boven alle loopbaanbegeleiders uitsteekt gezien haar werkwijze, ervaring en persoonlijkheid.

 Met groot genoegen beveel ik een assessment-/loopbaantraject aan bij Marjolein Jetten, want ik durf te stellen dat schemergebieden helder worden en dat jij een vollediger overzicht krijgt van jouw drijfveren en de achtergrond hiervan. 

Je zult een duidelijkere kijk op jouw capaciteiten ervaren, beter instaat zijn om jouw richting te bepalen én je krijgt mogelijk invalshoeken aangereikt waar je zelf nog nimmer aan gedacht hebt!​"

21 mei 2015