Jetten W&S Partner
careers in motionDe module Active Search is bij dit Traject optioneel. Dit houdt in dat we naast het plaatsen van uw vacature online en het benaderen van kandidaten uit ons eigen netwerk, ook actief kandidaten benaderen op social media, zoals Linkedin.

De meest geschikte kandidaten krijgen een competentiegericht interview. De kandidaten kunnen op verzoek van de opdrachtgever een aanvullend assessment krijgen: de geschiktheid voor de functie op o.a. persoonseigenschappen, voor de functie relevante competenties en intellectuele capaciteiten worden onderzocht. Dit competentiegericht assessment is een uitstekende aanvulling is op het Werving & Selectietraject.
 
​Graag helpen we u zo snel mogelijk de juiste kandidaat voor de functie te vinden! 

Hoe? Vraagt u onze brochure aan of neem rechtstreeks telefonisch contact met ons op.Werving & Selectie

.

Het Werving & Selectie Traject van Jetten W&S Partner is uitstekend geschikt voor functies vanaf MBO+ niveau vanaf ca. een jaar werkervaring.

Het professioneel werven en selecteren van de juiste kandidaten leidt doorgaans tot betere resultaten voor uw organisatie:

immers, een goede selectie kan leiden tot hogere klanttevredenheid, betere klantenbinding, een strakke financiële administratie en een lager ziekteverzuimpercentage. 


Ons full service werving en selectiebureau kan het Werving & Selectieproces voor u volledig ontzorgen: hierdoor heeft u tijd om zich volledig op uw organisatie te richten terwijl de Werving & Selectie Consultant van Jetten W&S Partner voor u de kandidaat werft en selecteert conform uw wensen en eisen t.a.v. functie- en persoonsprofiel.


Het Werving & Selectietraject betreft een zeer gedegen procedure van ons full service werving en selectiebureau waarin alle facetten van Werving & Selectie aan de orde komen. 
Centraal tijdens de samenwerking staat de communicatie, informatie en het nakomen van afspraken. Denkt u hierbij aan afspraken omtrent het informeren over de voortgang van de opdracht, informatie over de kandidaten en vanzelfsprekend ook de nazorg en evaluatie van de opdracht.

Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat zich naast Werving & Selectie richt op Executive Search, Training en Coaching en Outplacement.