Jetten W&S Partner
careers in motionVoor Studenten en leerlingenWil je een leuke bijbaan? Maar hoe kom je in contact met die leuke werkgever?


Solliciteren op je eerste (bij)baan...Hoe doe je dat?


Solliciteren hoe doe ik dat...Wat past bij mij?

 

Jetten W&S Partner biedt eerste hulp bij solliciteren voor studenten en leerlingen

1. CV training: - Hoe schrijf ik een goed CV dat mijn vaardigheden en persoonlijkheid weerspiegelt, passend bij de door mij gewenste (bij)baan?
2. Motivatiebrief: - Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief passend bij de door mij gewenste (bij)baan en organisatie?
3. Sollicitatietraining: - Hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek? Waar moet ik op letten? Houding, kleding, gesprekstechnieken die bij jou passen komen in deze training aan bod. 
4. Studiekeuze-advies: Wil je een vervolgopleiding kiezen maar weet je niet (nog) niet precies wat bij je past?
​Weet je heel goed wat je níet wilt maar dat wat je wél wilt heb je nog niet scherp op je netvlies? Wil je ontdekken in welke richting je je zou kunnen ontwikkelen op basis van je affiniteiten, interesses, vaardigheden en competenties, zodat je in je studie en je carrière optimaal tot je recht kunt komen?
Wil je weten wát er nog meer in je zit en hoe je dat eruit kan halen? Hoe je je verder kunt ontplooien? 
Dan is een Studiekeuze advies misschien voor jou heel interessant.

Waarom Jetten W&S Partner|careers in motion?
Jetten WS Partner verzorgt maatwerk trainingen, workshops en coacht op management-, klantgerichte- en commerciële vaardigheden, teams en persoonlijke ontwikkeling. Zowel incompany ‘on the job’ als op het eigen kantoor.

Marjolein Jetten is een door de wol geverfde manager. Zij kent ‘het klappen van de zweep’ t.a.v. de uitdagingen die verschillende functies met zich meebrengen. Zij is een zeer betrokken coach die managers en medewerkers wil uitdagen, motiveren, stimuleren om het beste uit zichzelf te halen met behulp van zelfkennis, hun vaardigheden, affiniteiten, interesses en talenten. Zodanig dat hun individuele performance in combinatie met hun team tot optimaal resultaat leidt, voor zichzelf, het team, de klanten en de organisatie als geheel.


Samen met haar bespreek je trainingsbehoefte. De training wordt geheel afhankelijk van jouw wensen en behoefte samen met je opgesteld.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen we u naar de website www.jettenwspartner.nl.

Wilt u meer informatie over Coaching en Training? Neem dan contact met ons op. Graag helpen we u verder.
​  
Jetten W&S Partner is een full service werving en selectiebureau dat zich naast Outplacement richt op Executive Search, Werving en Selectie en Training en Coaching.