Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is inmiddels door ons voorzien. Er kan niet meer op gesolliciteerd worden.

Relatie Manager IT


Wil je werken als Relatie Manager IT bij een ICT organisatie die het leveren van hoogkwalitatieve maatwerk IT- oplossingen nastreeft? Ben jij die initiatiefrijke Account Manager met ondernemende business drive? Haal jij je voldoening uit sales en het op- en uitbouwen van de relatie met zakelijke eindgebruikers en organisaties actief in de publieke sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


​Onze opdrachtgever  
is een organisatie in Amsterdam die als value-added reseller (VAR) maatwerk IT-oplossingen levert voor zakelijke eindgebruikers en organisaties actief in de Publieke Sector. Dit varieert van het leveren van hard- en software tot het adviseren bij - en het uitvoeren van automatiseringstrajecten. De marktbenadering van de opdrachtgever is voor 100% B2B met een focus op het MKB. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam vinden de marketing, sales support en service activiteiten plaats voor de Nederlandse markt. Maatwerk, samenwerking en goed werkgeverschap staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel.
Sinds de oprichting in 2003 is de organisatie sterk gegroeid. Om de ambitieuze doelstellingen van de organisatie te realiseren is er een vacature voor een initiatiefrijke, ambitieuze, ondernemende en gedreven

RELATIE MANAGER IT (m/v)


De gedreven Relatie Manager waarnaar wij op zoek zijn, wordt verantwoordelijk voor de verkoop van IT oplossingen bij MKB en grotere organisaties in heel Nederland. Hij of zij is goed in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar concrete oplossingen en diensten en weet overtuigend het product- en dienstenaanbod van de organisatie te koppelen aan het volledige productportfolio van de opdrachtgever. Om maatwerk oplossingen en diensten te kunnen bieden en professioneel te kunnen adviseren, word je ondersteund door afdelingen service en engineering en werk je samen met andere accountmanagers. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor je relaties. Naast relatiemanagement ben je deels (ca. 40%) verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur.

Wat verwachten we van jou?
Je weet de belangen van de organisatie en hun opdrachtgevers te matchen en bent een professionele adviseur, nieuwsgierig en leergierig naar de bedrijfsprocessen van klanten en prospects. 
Naast relatiemanagement vind je new business vind je een uitdaging en je draait je hand niet om voor telefonische en warme acquisitie. Je bent bereid in jezelf te investeren met commerciële en producttechnische trainingen. Je bent Initiatiefrijk, daadkrachtig, doel- en resultaatgericht, ondernemend en inventief. Beschikt over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen. 
Bij voorkeur woon je in de regio Amsterdam. Verder vragen we:
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar sales ervaring met IT in B2B omgeving - Je hebt specifieke kennis van verkoop van IT oplossingen binnen het MKB.
- Strategisch inzicht in bedrijfsprocessen.
- Vermogen om te luisteren en mee te denken bij de klant.
- Pro actieve werkhouding
- Je werkt graag zowel individueel als in teamverband

Wat krijg je terug? 
Een prima collegiale werksfeer waarin samenwerking en oplossingsgerichtheid voorop staan. Korte lijnen en de hands-on mentaliteit dragen bij aan jouw succes. Volop mogelijkheid om jezelf ontwikkelen, o.a. middels training en persoonlijke coaching en om door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast een marktcomform basissalaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd, conform de zwaarte van de functie. Het zeer motiverend bonus systeem stelt je in staat om een uitstekend salaris te verdienen: ‘the sky is the limit’. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, collegiale organisatie met een sterk producten- en dienstenaanbod, doorgroei-mogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.