Jetten W&S Partner
careers in motionBelastingadviseur/Fiscalist
(Hilversum, 32-40 uur p/wk, m/v)
  

Wil je werken als Belastingadviseur voor een kleinere financiële dienstverlener met een diversiteit aan klanten, in het  MKB segment in de regio, DGA’s en vermogende particulieren? Waar persoonlijk contact met klanten en collega’s hoog in het vaandel staat? Wil je graag de ruimte om zelfstandig te werken en te groeien?
Ben je op zoek naar een goede balans tussen je werk en privéleven? Wil je graag een bijdrage leveren aan deze ambitieuze en snelgroeiende financiële dienstverlener in een collegiaal, gedreven team op een prachtige, stijlvolle locatie in Hilversum? Ben jij iemand die kwaliteit- en klantgericht is, collegiaal, zichzelf wil ontwikkelen en de verkregen kennis actief en enthousiast met de klanten en het team wil delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege de sterke groei van het kantoor zijn wij, voor dit collegiale team, voor deze opdrachtgever op prachtige locatie in Hilversum, op zoek naar een ervaren en zelfstandige 


                    Belastingadviseur / Fiscalist
                                                 (Hilversum, 32-40 uur, m/v )

De opdrachtgever
De opdrachtgever is een kleinere financiële dienstverlener en bedient klanten uit met name het MKB segment, DGA's en vermogende particulieren, zowel lokaal als in de regio. Het kantoor heeft overall een goede en persoonlijke band opgebouwd met veel klanten en levert een uitgebreid pakket diensten. Persoonlijk contact en een prettige, informele en collegiale sfeer is kenmerkend voor dit kantoor. Ben je op zoek naar een kantoor met een goede balans tussen privé en werk: dan is dit wellicht voor jou de plek: er wordt bij dit kantoor veel belang gehecht aan klant- en kwaliteitsgerichtheid maar niet alleen wordt er bij deze organisatie op de cijfers gelet maar ook op de mensen en de resultaten!
Naast financiële dienstverlening biedt de organisatie je graag mogelijkheden om je in je vakgebied verder te ontwikkelen. Je maakt binnen de organisatie onderdeel uit van een team dus er is altijd een sparringpartner beschikbaar

De functie

Als Belastingadviseur heb je een breed takenpakket. Je hebt je eigen klantenportefeuille en bent voor je klanten hun vaste financiële sparringpartner. Persoonlijk contact is voor jou belangrijk. Je gaat dan ook graag bij de klant op bezoek en deelt verworven kennis graag met je collega's. Je bent verantwoordelijk voor het:

 • voorbereiden en verstrekken van belastingadviezen en bedenkt oplossingen en fiscale constructies voor je eigen klanten. Voor complexere fiscale adviezen en constructies kun je met het team overleggen.
 • opstellen van bezwaarschriften ondersteuning bieden bij fiscale procedures
 • onderhouden van klantencontact en externe contacten met o.a. de belastingdienst
 • signaleren van adviesopdrachten en voert deze ook zelf uit
 • Het beoordelen van jaarrekeningen op fiscale aspecten en het onderzoeken van de adviesmogelijkheden
 • Verrichten van (ondersteunende ) werkzaamheden voor collega’s uit andere disciplines
 • je bent aanspreekpunt voor accountancy medewerkers m.b.t. fiscale aspecten en bent medeverantwoordelijk voor de vaktechnische ontwikkelingen van de fiscale praktijk.


Qua persoonlijkheid ...
Je werkt graag op een kleiner, persoonlijk kantoor. Bouwt graag aan de relaties met klanten. Denkt in termen van verbeteren en efficiency. Je neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van de klant. Je verkregen kennis wil je actief en enthousiast met de klanten en je collega’s delen. Je bent initiatiefrijk, communicatief, collegiaal, enthousiast en hebt een positieve werkhouding. Je wilt graag werken in een groeiende organisatie in een collegiale sfeer. In deze zelfstandige functie rapporteer je rechtstreeks aan de directeur van het kantoor.
Je bent woonachtig in de omgeving van Hilversum. De werkzaamheden vinden plaats op het kantoor in Hilversum en bij de klant.

Wat verder wordt gevraagd …

 • Een afgeronde relevante HBO, WO opleiding Fiscale Economie/Fiscaal Recht, bij voorkeur studerend voor of afgeronde NOB of RB opleiding
 • Meerdere jaren werkervaring binnen de fiscale adviespraktijk
 • Vaktechnisch sterk ontwikkeld en zoekt uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Consciëntieus, kwaliteits-, klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig werkend
  Collegiaal en je brengt een goede dosis humor mee


Wat krijg je terug?
Een uitstekend salaris met arbeidsvoorwaarden op een mooie locatie in Hilversum. Daarnaast wordt er veel aan interne scholing aangeboden en zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, klantgerichte en ondernemende organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29 33 29 16 of per e-mail: info@jettenwspartner.nl. 


Sollicitatieformulier