Ben jij doelgericht en commercieel? Zit verkopen in je DNA, kun je goed luisteren

én vind je het leuk om klanten te overtuigen? Heb je dé commerciële drive?

Werk je graag zelfstandig en in teamverband waar zeer professioneel wordt gewerkt en waar ook tijd is voor plezier (poolen, tafeltennissen)?  Ben je leergierig, gedreven en op zoek naar een baan bij een topbedrijf met mooie doorgroeimogelijkheden en uitstekend salaris in de IT? 

Als Account Manager IT ben je verantwoordelijk voor het behalen van persoonlijke en verkoop doelstellingen. Daarnaast houd jij je ook bezig met het invoeren en begeleiden van orders, opstellen van offertes en telefonische ondersteuning. Herken je jezelf in dit profiel? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!!

           Sales / Accountmanager IT (m/v)

Ervaring in IT is niet noodzakelijk. Onze opdrachtgever leidt je graag op! Wél vraagt onze opdrachtgever ervaring met verkoop, met het leggen van contact met klanten, commerciële drive en doorzettingsvermogen.

Wat houdt de functie in?
- Je bouwt je eigen klantenbestand (MKB klein en medium) en vindt het leuk om
   zelfstandig verantwoordelijk te zijn voor je klantenbestand uit te breiden en te
   onderhouden;
- Als Sales Account Manager word je verantwoordelijk voor de telefonische
  verkoop van IT oplossingen bij MKB organisaties in heel Nederland; 
- Je ondersteunt de Business Developer en werkt samen om succesvol de markt te
  bewerken;
- De bijbehorende offertetrajecten handel je ook zelf af, dus zelfstandig maken en
  administreren van offertes. Invoeren en begeleiden van orders;
- Het bieden van telefonische ondersteuning aan klanten.

Het betreft een functie waarin je kunt doorgroeien tot accountmanager buitendienst. Dit is afhankelijk van je ambitie, doorzettingsvermogen, leergierigheid en commerciële ontwikkeling. Je wordt in deze functie ondersteund en begeleid door een team van accountmanagers, Business Developer, de Sales Manager en Commercieel Directeur. Dit kenmerkt ook meteen de informele, open sfeer en de directe communicatielijnen binnen deze prettige en gedreven organisatie met een enthousiast team.

De opdrachtgever (Amsterdam)  
Ondernemerschap zit bij de opdrachtgever in het DNA. Het is een organisatie met grote ambities en een nog grotere ondernemersgeest. Een jong en dynamisch team dat business en pleasure afwisselt omdat succes gevierd moet worden. Ieder teamlid heeft de ondernemersgeest. Je krijgt de vrijheid om je eigen strategie en aanpak te bewerkstelligen, maar staat ook voor openheid naar elkaar in het ontvangen van kritiek.​​

De organisatie levert  hoogkwalitatieve maatwerk IT- oplossingen voor zakelijke eindgebruikers. Dit varieert van het leveren van hard- en software tot het adviseren bij - en het uitvoeren van automatiserings-trajecten. De marktbenadering van de opdrachtgever is voor 100% B2B met een focus op het MKB.  Sinds de oprichting in 2000 is de organisatie sterk gegroeid. Daarom is er nu plek voor een initiatiefrijke en gedreven collega.

Wat verwachten we van jou?
- Een positieve en open houding, doorzettingsvermogen, initiatiefrijk en pro-actief;
- Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en ondernemend, ambitieus; 

- Klantgericht en zeer servicegericht, leergierig: Vermogen om te luisteren en mee te
  denken met de klant;
- Een echte teamspeler die ook graag individueel werkt; 
- Weet de belangen van de organisatie en hun opdrachtgevers te matchen en bent een
  professionele adviseur en verkoper.
- Je bent een echte ‘dealcloser en wordt gemotiveerd door het werken met targets.
- Leergierig en bereid in jezelf te investeren met commerciële en producttechnische
  trainingen. Bij voorkeur woon je in de regio Amsterdam.
- Een goede dosis humor!

Verder vragen we:
- Bij voorkeur MBO+ werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar sales ervaring in de B2B verkoop; 
- Vanzelfsprekend heb je interesse in de IT branche en ICT  producten;

Wat krijg je terug?
Een prima collegiale werksfeer waarin samenwerking en oplossingsgerichtheid voorop staan. Korte lijnen en de hands-on mentaliteit dragen bij aan jouw succes. Volop mogelijkheid om jezelf ontwikkelen, o.a. middels training en persoonlijke coaching, tot bijv. accountmanager/ productspecialist/Business Developer.
Een prima salaris, afhankelijk van je werkervaring en leeftijd, conform de zwaarte van de functie. Een zeer motiverende bonus systeem: onbeperkt, dus ‘the sky is the limit’. 

Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, collegiale organisatie met een sterk producten- en dienstenaanbod, doorgroei-mogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. De procedure bestaat o.a. uit een telefonisch interview en mogelijk persoonlijk gesprek. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten:
+31 6 29332916.

 

 Sollicitatieformulier

Sales /

Accountmanager IT
(m/v Amsterdam)

Jetten W&S Partner
careers in motion