Jetten W&S Partner
careers in motionSalesmanager
Infrastructuur noord en west NederlandOnze opdrachtgever
De opdrachtgever is een gerenommeerd advies- en ingenieursbureau en realiseert de behoeften van de klant in o.a. het marktsegmenten Mobiliteit & Verkeer en Infrastructuur en is in heel Nederland actief.

Bij deze opdrachtgever staat In het dagelijks denken en doen o.a. volgende de kernwaarden centraal; Kwaliteit, pragmatisch, klantgericht, samenwerkend en inventief. De opdrachtgever streeft naar een grote klanttevredenheid en heeft het bieden van kwaliteit en hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor hun klanten hoog in het vaandel.

Voor de regio noord en west Nederland (Groningen, Friesland, Noord-Holland) zijn we op zoek naar een gedreven en commerciële:

Salesmanager Infrastructuur (M/V Fulltime)​

Functie-inhoud
​In deze functie van Salesmanager Infrastructuur bij dit ingenieursbureau ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van opdrachten bij de klanten en zorg je samen met een team van ervaren technici en projectleiders voor de realisatie van deze projecten. 
Je maakt deel uit van het commerciële team en werkt samen met 7 accountmanagers in verschillende marktsegmenten. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor de opdrachten die dit ingenieursbureau uitvoert en realiseert. Je beschikt over een ruim netwerk van potentiële opdrachtgevers en bent goed in staat zelfstandig nieuwe markten aan te boren middels zowel koude als warme acquisitie. 

Je profiel
Voor deze uitdagende Salesfunctie zoeken we een interessante kandidaat die: 
* beschikt over een afgeronde HBO/WO civiele opleiding, aangevuld met ruime kennis van en ervaring op het gebied van infrastructurele oplossingen; 
* minimaal 5 jaar ervaring heeft in een acquisitierol binnen een technische projectorganisatie, zoals een ingenieursbureau of aannemer;
* bekend is met de civiele markt op gemeentelijk en provinciaal gebied in het zuiden en midden van Nederland;
* een enthousiast netwerker is en bij voorkeur een netwerk heeft;
​* een gedreven en enthousiaste instelling heeft. Een initiatiefrijk persoon en in staat om op verschillende niveaus te communiceren; 
* als teamplayer goed onder hoge werkdruk functioneert, prioriteiten te stellen en een sterke commerciële drive heeft; 
* het leuk vindt om voor de opdrachtgever een belangrijke rol te spelen bij klanten door heel Nederland, met name in het noorden en westen van het land;
* ervaring heeft met leidinggeven;

Het aanbod
Deze interessante opdrachtgever biedt:
*  Een goede pakket aan arbeidsvoorwaarden: Een marktconform salaris en goede bonusstructuur; Onkostenvergoeding; Leaseauto; Laptop en smartphone; 42 vakantiedagen; Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen.
* Een uitdagende baan in een open, informele werksfeer en innovatieve organisatie;
* Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling middels training en coaching;
* Leuke collega's en werken in en met een enthousiast team van collega's.


Solliciteren of meer informatie?
Direct solliciteren? Herken je jezelf helemaal in bovengenoemd profiel en wil je direct solliciteren? Graag zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief tegemoet. Je kunt hiertoe het sollicitatieformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure ? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916 of stuur een email via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Het spijt ons: deze vacature is inmiddels door ons voorzien. U kunt niet meer solliciteren. Wellicht treft u bij  onze vacatures een andere interessante functie aan.