Deze vacature is door ons ingevuld. U kunt hier dus helaas niet meer op solliciteren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere vacature of een open sollicitatie willen sturen, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@jettenwspartner.nl.

SALES MANAGER
Mid Market (Amsterdam)


Nieuw
Werken bij een van de marktleiders op het gebied van hosting oplossingen? Bij een organisatie die is opgenomen in de 'top 100 van beste bedrijven om voor te werken'?

Onze opdrachtgever is een jonge, van oorsprong Amerikaanse organisatie, die in 15 jaar is uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van hosting oplossingen. Door een zeer klantgerichte aanpak te combineren met state-of-the-art techniek en een groot scala aan flexibele oplossingen heeft de organisatie jaar na jaar een spectaculaire groei weten te realiseren. Wereldwijd werken er inmiddels ongeveer 5600 mensen, die aan meer dan 200.000 klanten hosting services bieden. Ook in Nederland groeit de organisatie. Daarom is er ruimte voor een nieuwe collega:

                  SALES MANAGER
                       Mid Market (m/v)


Onze opdrachtgever
De organisatie is beursgenoteerd in de USA, actief in meer dan 120 landen en is opgenomen in de lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken. Kenmerkend zijn de unieke propositie en de sterke organisatiecultuur.

Het bedrijf integreert de beste technologieën uit de sector voor de specifieke behoefte van iedere klant. Zij leveren de meest geschikte oplossingen via een onderscheidend portfolio van cloud diensten. Naast Dedicated Services, Public Cloud en Private Cloud op eigen infrastructuur bieden zij ook support op Microsoft Azure en Amazone Webservices. En alles wordt ondersteund door een ongeëvenaard niveau van klantenservice. Je communication skills zijn uitstekend, zowel face-to-face als telefonisch en webconferencing. De (verkoop-) organisatie in Nederland bestaat uit een team van ongeveer 30 mensen en valt direct onder de UK organisatie. Het werkgebied is Benelux + Nordics. Je werkt vanuit het kantoor in Amsterdam en rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director Benelux & Nordics.​​​

Functie-inhoud
​We zijn op zoek naar een ervaren ICT verkoop professional (hunter) met management ervaring die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Het doel van deze functie is leiding geven aan het Benelux Mid Market Sales en Sales Support team (in totaal 6 mensen).
Je beschikt over uitmuntende leiderschapskwaliteiten en commerciële vaardigheden, bent een goede onderhandelaar en gewend om ook onder druk je team goed te laten presteren.
Je bent ook zelf volop actief in verkoop, gericht op het ontwikkelen van new business, opvolgen van sales leads en het zelfstandig genereren van nieuwe leads voor de werving van nieuwe accounts op mid market niveau.
Je geeft het goede voorbeeld en laat je teamleden optimaal presteren. Targetdriven. Je communication skills zijn een voorbeeld voor je team, zowel face-to-face als telefonisch en middels webconferencing. 


Verantwoordelijkheden

 • ​Je hebt de dagelijkse leiding over Mid Market Sales en Sales Support team 
 • Verantwoordelijk voor het behalen van maandelijkse sales targets zowel in teamverband als je eigen targets
 • Verantwoordelijk voor de teamprestatie in het genereren en kwalificeren van nieuwe leads
 • Verantwoordelijkheid voor totale sales cycle
 • Bewaken en evalueren van de kwaliteit van het salesproces
 • Verantwoordelijk voor individuele ontwikkeling van teamleden
 • Verantwoordelijk voor naleving van company’s security policy en procedures 


Je profiel

 • Je hebt aantoonbare Managementervaring in vergelijkbare functie
 • Trackrecord in een new business sales omgeving op mid market niveau
 • Ervaring met verkoop van complexe diensten, bij voorkeur in IT/ Technology sector
 • Conceptuele kennis van ICT hosting, cloud en managed services
 • Bewezen succes in het behalen van ambitieuze sales doelstellingen
 • Ervaring in het ontwikkelen van nieuwe markten/doelgroepen
 • Uitstekende presentatie skills, mondeling en schriftelijk
 • Selfstarter, sterke motivatie om het maximale resultaat te behalen
 • In staat om effectief leiding te geven aan een team
 • Passie voor het leveren van excellente service aan klanten 

Ons aanbod
Een commerciële managamentfunctie bij een van de internationale marktleiders in Managed Hosting Solutions met een onderscheidend dienstenportfolio, aansprekende klanten en spectaculaire groeicijfers. Je maakt deel uit van een hecht team met een sterke eigen (family & friends) cultuur. Open werkklimaat in een informele en innovatieve organisatie.
Het bedrijf kent uitstekende arbeidsvoorwaarden met een grote variabele component. Geen lease-auto maar een goede kilometervergoeding. Je werkt in een zeer aantrekkelijk marktsegment, met aansprekende groei. 


Solliciteren of meer informatie?
Herken je jezelf helemaal in bovengenoemd profiel en wil je direct solliciteren? Graag zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief tegemoet. Je kunt hiertoe het sollicitatieformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

​Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure ? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916 of stuur een email via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motion