Jetten W&S Partner
careers in motion          Sales Consultant 
Strategische Netwerkevents 
                             (Amsterdam, ft, m/v)

Werken bij een van de meest succesvolle marktleiders in de internationale wereld van zakelijke netwerkbijeenkomsten, zoals strategische seminars, voor (top)management uit zowel het bedrijfsleven als overheid? Bij een organisatie die al jaren in de top 100 staat van 'beste werkgevers'? De netwerkbijeenkomsten zijn al jaren (internationaal) zeer succesvol. 

Is het leggen van contacten en onderhouden van relaties met dé beslissers van toonaangevende consultancy organisaties, zakelijke dienstverlening en ICT branche je op het lijf geschreven? Wil je werken aan je netwerk binnen bedrijfsleven en overheid en jezelf op de (inter)nationale kaart zetten van de zakelijke consultancy?
Sta je aan het begin van je salescarrière of ben je toe aan een vervolgstap bij een top bedrijf? In een leuk team met gedreven collega's, uitstekende doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden?
Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

De organisatie is zeer ambitieus, heeft vestigingen in veel landen in Europa en is nog steeds sterk groeiend sinds de oprichting in 1990. Om deze groei verder te realiseren zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar een gedreven, ambitieuze, resultaatgerichte en enthousiaste  en analytisch sterke

   SALES CONSULTANT NETWERKEVENTS B2B
                                                    (Amsterdam, FT, m/v)

Deze ambitieuze internationale organisatie brengt het top management van B2B organisaties en experts bij elkaar, op door hen georganiseerde, hoog aangeschreven netwerkbijeenkomsten, en creëert daarmee toegevoegde waarde voor de partijen. Als Sales Consultant speel je een belangrijke rol in het samenbrengen van het Management, Directie/Bestuurders, RvT/RvC uit zowel het bedrijfsleven als de overheid, met andere branchegerelateerde dienstverleners. Tijdens de netwerkbijeenkomsten spreken doorgaans topmanagers. De netwerkbijeenkomsten van deze organisatie zijn op (inter)nationaal niveau zeer succesvol. De organisatie behoort al jaren tot de top 100 van beste werkgevers. Je werkt vanuit het kantoor in Amsterdam samen met je collega's, andere ambitieuze WO/HBO’ers, en regelmatig heb je contact met je collega's in het buitenland.

Wat houdt de functie in als Sales Consultant Events?
Je verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn erop gericht om belangrijke centrale personen uit het bedrijfsleven en overheid samen te laten komen via de hoog aangeschreven netwerkbijeenkomsten. Dit doe je middels het op- en uitbouwen van de relatie met nieuwe en bestaande partners uit de top 500 consultancy en It organisaties en het samenstellen van de partnerlist van het event. Dit betekent dat je een belangrijke rol hebt voor, tijdens én na de netwerkbijeenkomsten en het op kwalitatief hoog niveau onderhouden van de relaties.
De functie is afwisselend omdat je partners en prospects veelal persoonlijk bezoekt en op hoog niveau contact hebt met professionals in uiteenlopende branches. Daarnaast wordt ook je inbreng m.b.t. het signaleren van de behoefte aan nieuwe events gewaardeerd. Door het grote aanbod van de succesvolle en hoog aangeschreven netwerkevents van deze organisatie kun je ‘jouw’ partners en prospects uitstekende proposities aanbieden.

 Wat wordt er van jou verwacht?
Je hebt een opleiding op HBO of WO niveau, bijvoorbeeld richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Hotelschool. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt op hoog niveau communiceren als gesprekspartner binnen het bedrijfsleven. Enige ervaring in de sales of commerciële werkervaring is wel van belang. Als Sales Consultant ben je resultaatgericht, gedreven en flexibel in je communicatie. Je bent analytisch sterk, een snelle denker en beslisser. Je bent ambitieus en hebt een sterke commerciële drive in combinatie met klantgerichtheid. Het strekt tot de aanbeveling als je tijdens je opleiding al actief was naast je studie. Verder heb je een professioneel en representatief voorkomen en hebt een goed begrip van de Nederlandse zakelijke cultuur. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat krijg je terug van deze opdrachtgever?
De internationale organisatie behoort al jaren tot een van de ‘beste werkgevers’. Dit betekent dat je je thuis voelt in een leuk team met hoog opgeleide, enthousiaste professionals bij een internationale organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen en te werken aan je eigen netwerk op hoog (internationaal) niveau.
Naast je maandsalaris is er een uitstekende bonusregeling gerelateerd aan je prestaties, individueel maar ook als team. Ook zijn er incentives te verdienen, denk hierbij aan bijv. een reis naar Dubai, i-things, diners etc.. Lease-auto, laptop en GSM behoren vanzelfsprekend tot de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er een aantrekkelijke pensioenregeling.
Last but not least is je eigen ontwikkeling een absolute voorwaarde om goed te kunnen functioneren en eventueel te kunnen doorgroeien bij deze organisatie.

Na aanvang van je arbeidsovereenkomst krijg je een intensieve 'onboarding training' van een maand, een 'on the job training' waarbij er veel, ook via 'webinar sessies', training wordt gegeven. Uiteraard met support van de lokale team manager.
Ca. 4 maanden na het inwerktraject en bij goed functioneren, word je uitgenodigd voor een 3-daagse trip naar Scandinavië om samen te komen met de overige starters uit diverse functies en landen. Deze trip is dan "Fun & Learn".
Dit is niet eenmalig want ook tijdens je carrière bij deze organisatie volg je, samen met andere collega’s uit diverse landen, trainingen.  Op deze wijze werk je continue aan je eigen ontwikkeling bij deze Paneuropese organisatie met mondiale ambities en je netwerk binnen de organisatie.


Solliciteren of meer informatie?
Herken je jezelf helemaal in bovengenoemd profiel en wil je direct solliciteren? Graag zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief tegemoet. Je kunt hiertoe het sollicitatieformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

​Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure ? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916 of stuur een email via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Sollicitatieformulier