Sollicitatieformulier

Projectleider Pipestress


Onze opdrachtgever

​De opdrachtgever is een gerenommeerd advies- en ingenieursbureau en realiseert de behoeften van de klant in de marktsegmenten Mobiliteit & Verkeer, Infrastructuur, Industrie, Olie & Gas en Energie & Warmte en is actief door geheel Nederland.

In het dagelijks denken en doen staan een aantal kernwaarden bij deze opdrachtgever centraal; pragmatisch, klantgericht, samenwerkend en inventief. De opdrachtgever streeft naar hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor hun klanten.

Voor de omgeving van Amsterdam zijn we op zoek naar:

                   Projectleider Pipestress (M/V)

Werkzaamheden
In de functie van Projectleider Pipestress houd je je vanuit de organisatie bezig met het begeleiden en aansturen van ontwerp en berekeningsvraagstukken voor de opdrachtgevers in de industrie- en de energiesector. 
Binnen de discipline Industrie, waar je als projectleider deel van uitmaakt, werk je samen met een hecht team van professionals uit het vakgebied. Naast je leidinggevende taken binnen de projecten ben je zelf ook verantwoordelijk voor een deel van het ontwerp en de kwaliteitscontrole. Je hebt direct contact met de opdrachtgever om de resultaten en voortgang van de projecten af te stemmen. Bij je takenpakket hoort ook dat je de aanvullende klantvraag opmerkt en vertaalt in opdrachten, dan wel het actief acquireren van nieuwe opdrachten.  

Je profiel
* HBO werktuigbouwkunde (of gelijkwaardig), aangevuld met relevante cursussen op het vakgebied;
* Ruime ervaring met Ceasar II, beheerst 3D-ontwerpsoftware zoals AutoCad, Inventor en Cadworkx;
* Een opleiding Piping design I of II is een sterke pre;
* 5-10 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als leidinggevende op het gebied van pipestress, bijvoorkeur bij een werkgever in de zware, petrochemische of levensmiddelenindustrie of energiesector;
* Gewend om zowel zelfstandig als in teamverband projectmatig te werken;
* Je kunt je verplaatsen in de klant en bent in staat hun wens te vertalen naar de techniek;
* Je hebt geen moeite met werkdruk en het stellen van prioriteiten gaat je gemakkelijk af;
*Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden.

Wat biedt de opdrachtgever?
* Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een informele, prettige werksfeer;
* Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
* Goede arbeidsvoorwaarden (40+ verlofdagen en goede secundaire regelingen)..


Solliciteren?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je middels de link op de pagina doorsturen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Jetten W&S Partner
careers in motion