Jetten W&S Partner
careers in motionDEZE VACATURE IS DOOR ONS INGEVULD. U KUNT HELAAS NIET MEER SOLLICITEREN. ​BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN SOORTGELIJKE FUNCTIE STUURT U ONS DAN EEN E-MAIL: INFO@JETTENWSPARTNER.NL

Medewerker Accounting (m/v)
(Amersfoort)

Ben jij de financiële teamplayer met een frisse kijk op nieuwe
finance ontwikkelingen en ben je expert op het gebied van grootboeksystemen?

Functie-inhoud
De Medewerker Accounting draagt zorg voor de volledige uitvoering van controle activiteiten binnen zijn eigen werkgebied Accounting, die bijdragen aan de totstandkoming van een aantal producten (o.a. balans, verlies- en winstrekening, intercompany specificaties, consolidatiestaten, rentespecificaties, afschrijvingen, balansbeoordeling).

Beheert en controleert balans- en tussenrekeningen, beheert het volledige grootboekrekeningenschema (650 grootboekrekeningen) en verzorgt de financiële administratie van de hypotheekportefeuille. Onderhoudt periodiek overleg met meerdere Service providers, om de maandafsluiting zo efficiënt, juist en tijdig te laten verlopen, binnen de afgesproken KPI’s.

Functieprofiel
Je bent een enthousiaste teamplayer, die gericht is op mensen en cijfers. Analyseren zit je in het bloed en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je werkt graag in een omgeving van continue verbetering.
- Kennis van grootboeksystemen en inrichtingen
- Kennis van externe ontwikkelingen op het gebied van:
   IFRS, Basel en statutaire en regulatory requirements.
- Afgeronde HBO/WO opleiding (accountancy of bedrijfseconomie).

Wij bieden:
- Een full-time of parttime functie.
- Een leerzame en informele werkomgeving.
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel
Opdrachtgever is een onderdeel van een grote bank. Er heerst een collegiale en informele sfeer. De werkomgeving is dynamisch en resultaatgericht.

Voldoen je aan het bovenstaande profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen: +31 6 29332916.