Laser Application Consultant Nederland
( Eindhoven, ft, m/v)


Werken als Laser Application Consultant bij een internationale, toonaangevende onderneming in de omgeving van Eindhoven? Wil je graag werken bij een organisatie die internationaal voorop loopt m.b.t. de constructie en ontwikkeling van machines en onderdelen voor o.a. lasermarkeren, lasersnijden, weerstandslassen, hot bar bonding & sealing en specifieke systemen voor toonaangevende klanten?
 Ben je ambitieus, ben je klant- en kwaliteitgericht en heb je ervaring met projectmanagement? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen wil de organisatie op korte termijn het team sterk uitbreiden met een: 

 Laser Application Consultant Nederland
  (Eindhoven omgeving, ft , m/v)


De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale toonaangevende organisatie van geavanceerde moderne technische toepassingsgebieden op het gebied van o.a. medische industrie, ruimtevaart, defensie, IT & multimedia, elektronica & zonnecellen en de automobielindustrie. Deze toepassingsgebieden zijn hun expertisegebieden hetgeen in het voordeel is van hun klanten die de oplossingen waarderen als een integraal onderdeel van het productieproces. In dit proces worden onderdelen op een zeer betrouwbare en zeer duurzame wijze verbonden, samengevoegd, geautomatiseerd, geïdentificeerd en daar waar mogelijk aan de wensen van de klant aangepast.

Wat ga je doen?
In deze dynamische functie heb je een breed scala aan kerntaken en -verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkeling van processen op het terrein van medische, militaire, automotive en elektronische applicaties;
 • ontwikkeling van technologieën in laserlassen van metalen en plastics, weerstandslassen en ACF verbindingen;
 • Consultancy op product ontwerpen en materiaal selectie en betrouwbare fabricage processen;
 • Testen, optimaliseren en goedkeuren van geautomatiseerde productiesystemen;
 • Overleggen en adviseren klanten.


Wat wordt er van je verwacht?​

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een laserwelding omgeving;
 • Ervaring met het werken op projectbasis;
 • Sterke persoonlijkheid, je kunt je goed staande kunnen houden in een high-demanding omgeving, selfstarter;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
 • Je bent zowel uitvoerend als adviserend bezig. Denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever, resultaatgericht.
 • Klant- en kwaliteitsgericht en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden


Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie. Werken voor deze internationale organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische omgeving met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale toonaangevende organisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket in de omgeving van Eindhoven.

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met zowel een Nederlands als Engelstalig CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Deze vacature is inmiddels ingevuld. U kunt hier helaas niet meer op solliciteren. Voor andere vacatures houdt u onze website in de gaten!

Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motion