Jetten W&S Partner
careers in motionAccountmanager IT (m/v)


​Ben je doelgericht en commercieel? Ben je doelgericht en commercieel? Kun je goed luisteren én vind je het leuk om klanten te overtuigen? Wil je je ontwikkelen als Accountmanager en heb je nu nog onvoldoende ervaring maar wel de commerciële drive? Werk je graag zelfstandig en in teamverband waar zeer professioneel wordt gewerkt en waar ook tijd is voor ontspanning en een grap?  Ben je leergierig, gedreven en op zoek naar een baan bij een topbedrijf met veel doorgroeimogelijkheden in de IT?
Dan zijn wij op zoek naar jou!!

                                Accountmanager IT (m/v)
                                                                (amsterdam, FT)

Ervaring in IT is niet noodzakelijk. Wél vraagt onze opdrachtgever ervaring met verkoop, met het leggen van contact met klanten, commerciële drive en doorzettingsvermogen.

Functie
Als Account Manager bij deze ICT organisatie word je verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van IT oplossingen bij MKB organisaties in heel Nederland. Je vindt het leuk om zelfstandig verantwoordelijk te zijn voor je klantenbestand, dit op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. De bijbehorende offertetrajecten handel je ook zelf af. Het betreft een functie waarin je kunt doorgroeien tot accountmanager buitendienst. Dit is afhankelijk van je ambitie, doorzettingsvermogen, leergierigheid en commerciële ontwikkeling. Je wordt in deze functie ondersteund en begeleid door een team van accountmanagers en de Sales Manager.

De opdrachtgever (Amsterdam)  levert  hoogkwalitatieve maatwerk IT- oplossingen voor zakelijke eindgebruikers en organisaties actief in de Publieke Sector. Dit varieert van het leveren van hard- en software tot het adviseren bij - en het uitvoeren van automatiserings-trajecten. De marktbenadering van de opdrachtgever is voor 100% B2B met een focus op het MKB.  Sinds de oprichting in 2003 is de organisatie sterk gegroeid. Daarom is er nu plek voor een initiatiefrijke en gedreven Accountmanager binnendienst.

Wat verwachten we van jou?
Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, ondernemend, klantgericht en een teamspeler.  Beschikt over doorzettingsvermogen. Weet de belangen van de organisatie en hun opdrachtgevers te matchen en bent een professionele adviseur en verkoper.

Je bent een echte ‘dealcloser en wordt gemotiveerd door het werken met targets. Leergierig en bereid in jezelf te investeren met commerciële en producttechnische trainingen. Bij voorkeur woon je in de regio Amsterdam. Verder vragen we:

- Minimaal 1 jaar sales ervaring in de verkoop  
- Vermogen om te luisteren en mee te denken met de klant
- Ambitieuze en pro actieve werkhouding
- Interesse in de IT-branche en ICT producten
-Je werkt graag zowel individueel als in teamverband
- Positieve en open houding, doorzettingsvermogen, initiatief en leergierig
- Humor

Wat krijg je terug?
Een prima collegiale werksfeer waarin samenwerking en oplossingsgerichtheid voorop staan. Korte lijnen en de hands-on mentaliteit dragen bij aan jouw succes. Volop mogelijkheid om jezelf ontwikkelen, o.a. middels training en persoonlijke coaching, tot bijv. accountmanager/productspecialist..

Je kunt een uitstekend salaris verdienen door, naast het marktcomforme salaris, het zeer motiverende bonus systeem: ‘the sky is the limit’. Het marktcomform salaris is afhankelijk van je werkervaring en leeftijd, conform de zwaarte van de functie. 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, collegiale organisatie met een sterk producten- en dienstenaanbod, doorgroei-mogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.


Solliciteren?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.
Deze vacature is inmiddels door ons voorzien. Er kan niet meer op gesolliciteerd worden.