Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Fiscalist/Belastingadviseur
(Amsterdam, ft, m/v)
  


Wil je werken voor dé financiële dienstverlener die werkzaam is voor de media en de creatieve sector in Nederland? Wil je graag werken op een prachtige, inspirerende locatie in hartje Amsterdam, in een collegiaal, gedreven team? Ben je ondernemend, initiatiefrijk en consciëntieus?
Voor deze ambitieuze en snelgroeiende financiële dienstverlener zijn wij, voor de vestiging Amsterdam op zoek naar een ervaren en ondernemende 


                     Fiscalist / Belastingadviseur 
                                                 (Amsterdam, FT, m/v )

De opdrachtgever
De opdrachtgever is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland.
Innovatie, goede ideeën, inspiratie en het werk zelf zijn de drijfveren binnen deze ondernemende organisatie. Kwaliteit en klantgerichtheid zitten in het DNA van dit kantoor dat zich verder kenmerkt door de informele en open werkwijze: Persoonlijk contact en prettige, directe communicatie voert de boventoon. Tot de klanten behoren het MKB en grotere internationale organisaties in met name de creatieve sector.

Naast financiële dienstverlening biedt de organisatie allerlei mogelijkheden om je als ondernemer te ontwikkelen. Niet alleen wordt er bij deze organisatie op de cijfers gelet maar ook op de mensen en de resultaten! Je maakt binnen de organisatie onderdeel uit van een team van fiscalisten, dus er is altijd een sparringpartner beschikbaar.

De functie
Als Belastingadviseur houd je je met name bezig met het zelfstandig adviseren van cliënten op fiscaal gebied en daarnaast houd je je bezig met het opstellen en het reviewen van fiscale aangiften (VPB, IB, OB, SW en LB). Al vroeg in je carrière krijg je bij deze opdrachtgever de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om zelfstandig contact te onderhouden met de cliënten en ben je bezig met het opbouwen en uitbreiden van je eigen klantenportefeuile. Business Development is onderdeel van je werkzaamheden. Je vindt het leuk om veelzijdig bezig te zijn en je breed te ontwikkelen.Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Je benut daarbij de mogelijkheid om cliënten zelfstandig of in teamverband te adviseren. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het VTO dat wekelijks plaatsvindt. Verder ondersteun en begeleid je de aangiftemedewerkers op fiscaal gebied op het kantoor Amsterdam. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Je bent de rechterhand van de ‘Head of Tax’ aan wie je rechtstreeks rapporteert. 

Wat verder wordt gevraagd …

  • Een afgeronde relevante HBO, WO of RB opleiding;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in een omvangrijke, op het MKB gerichte aangiftepraktijk (medior Belastingadviseur) maar ook mensen met meer werkervaring (sr. Belastingadviseur) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren;
  • Een kwaliteit en klantgerichte houding: gedreven om klanten optimaal te adviseren en het vermogen om mee te denken met de klant
  • Een teamspeler die ook uitstekend in staat is om zelfstandig te kunnen werken;
  • Snel zelf grote verantwoordelijkheid kunnen nemen en dragen;
  • Affiniteit met kunst en cultuur is een pre.


Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent ondernemend, initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitsgericht, communicatief, zelfstandig, hebt een positieve werkhouding en bent consciëntieus. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat krijg je terug?
Je krijgt een concurrerend salaris en een fantastische werkplek in het centrum van Amsterdam. Daarnaast volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en diverse interessante  opleidingsmogelijkheden om door te studeren.
 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, ondernemende en klantgerichte organisatie met een sterke identiteit, prettige collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29 33 29 16 of per e-mail: info@jettenwspartner.nl.