Sollicitatieformulier

Ambitieuze
Financial Accountant Nederland
( Amsterdam, ft, m/v)


Werken als Financial Accountant bij een internationale, sterk groeiende vastgoedonderneming op een fantastische, markante locatie in Amsterdam? Ben je ambitieus en wil je graag een substantiële bijdrage leveren en meegroeien met deze vastgoedorganisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vanwege de ambitieuze groeidoelstellingen wil de organisatie op korte termijn het team sterk uitbreiden met een: 

 Financial Accountant Nederland
  (Amsterdam, prachtig kantoor, markante locatie ft p/wk, m/v)


De opdrachtgever
De opdrachtgever is een internationale vastgoedorganisatie. Recent heeft ze haar activiteiten uitgebreid naar Nederland en momenteel heeft de organisatie 200 mio belegd commercieel vastgoed in portefeuille waarvan circa 80% office en 20% retail. De organisatie heeft tot doel om met innovatieve concepten waarde te creëren voor de huidige beleggingsportefeuille, welke langdurig en efficiënt wordt beheerd. Bij de onderneming werken internationaal ca. 100 mensen. Bij de onderneming in Amsterdam werken 3 medewerkers. De organisatie heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de Nederlandse markt en wil graag in Nederland op korte termijn het team sterk uitbreiden. 

Wat ga je doen?
In deze dynamische functie heb je een breed scala aan kerntaken en -verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig voeren van de boekhouding van 13 (groeiende) BV’s (verwerking inkoopfacturen, bankmutaties, etc.);
 • Leveren van een bijdrage aan de kwartaalrapportage (o.b.v. IFRS) richting interne en externe stakeholders;
 • Voorbereiden van de BTW aangifte (kwartaalbasis);
 • Monitoring van budget performance;
 • Voorbereiden van wekelijkse betaalruns;
 • Onderhouden van stamdata in het boekhoudsysteem (Emlinked, gebaseerd op Microsoft Dynamics Navision);
 • Je bent betrokken bij diverse projecten en ad hoc werkzaamheden.


Wat wordt er van je verwacht?​

 • Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau (BE/AA of soortgelijk);
 • Enkele jaren relevante werkervaring, zelfstandig kunnen en willen werken;
 • Sterke persoonlijkheid, je kunt je goed staande kunnen houden in een high-demanding omgeving, selfstarter;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
 • Je bent zowel uitvoerend als adviserend bezig. Denkt in termen van verbeteren en efficiency, kunt goed structuur aanbrengen in (werk)processen en neemt vanuit jouw vakgebied initiatieven om bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgever, resultaatgericht;
 •  Kennis van de toepassing binnen het palet van de MS office producten;
 • Ervaring in een financiële functie in de commerciële vastgoedwereld is een belangrijke pre.

Wat wordt verder van jou verwacht?
Je bent ambitieus en wilt je graag verder ontwikkelen: het is de bedoeling dat je je in deze rol als Financial Accountant verder door ontwikkeld tot de functie van Controller.
Qua persoonlijkheid ben je iemand met een sterke persoonlijkheid, initiatiefrijk, goede communicatieve vaardigheden, enthousiast, praktische instelling, resultaatgericht en met een positieve werkhouding. In deze zelfstandige functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur van de organisatie.
De werkzaamheden vinden plaats op een markant kantoor in Amsterdam.

Wat krijg je terug?
Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie met veel flexibiliteit. Werken voor deze internationale organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische omgeving met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale vastgoedorganisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s, een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket en werken in een prachtig kantoor op een markante locatie Je standplaats is Amsterdam.

​Solliciteren en/of Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken?Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet met zowel een Nederlands als Engelstalig CV op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.

Jetten W&S Partner
careers in motion