Jetten W&S Partner
careers in motionSollicitatieformulier

Consultant Dynamisch Verkeersmanagement(m/v)


Onze opdrachtgever

​De opdrachtgever is een gerenommeerd advies- en ingenieursbureau en realiseert de behoeften van de klant in de marktsegmenten Mobiliteit & Verkeer, Infrastructuur, Industrie, Olie & Gas en Energie & Warmte en is actief door geheel Nederland.

In het dagelijks denken en doen staan een aantal kernwaarden bij deze opdrachtgever centraal; pragmatisch, klantgericht, samenwerkend en inventief. De opdrachtgever streeft naar hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor hun klanten.

Voor de locatie in de omgeving van Amsterdam zijn we op zoek naar:

Consultant Dynamisch Verkeersmanagement (M/V)

Werkzaamheden
In de functie van Consultant Dynamisch Verkeersmanagement houd je je bij dit gerenommeerde ingenieursbureau bezig met advies en ontwerp op het gebied van dynamisch verkeersmanagement in opdracht van met name publieke partijen. 

Binnen de discipline verkeerskunde, waar je als adviseur deel van uitmaakt, werk je samen met een team van professionals in het vakgebied. Je hebt direct contact met de opdrachtgever om de resultaten en voortgang van de projecten af te stemmen. Bij je takenpakket hoort ook dat je de aanvullende klantvraag opmerkt en vertaalt in opdrachten. Als adviseur begeleid en instrueer je bovendien een aantal junior collega's. 

Je profiel

* Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HTS/WO niveau, aangevuld met relevante trainingen en cursussen;
* Aantoonbare ruime ervaring binnen het werkveld en binnen een technische projectorganisatie, zoals bij een ingenieursbureau; 
* Je bent goed in staat om jouw producten zowel intern als extern te presenteren;
* Je bent een gedreven en enthousiaste persoon die in staat is om op verschillende niveaus te communiceren;
*  Je functioneert goed onder hoge werkdruk en weet prioriteiten te stellen.
* De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring en capaciteiten op het gebied van leidinggeven en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. 


Wat biedt de opdrachtgever?
* Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een informele, prettige werksfeer;
* Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
* Het betreft een functie voor 40 uur, standplaats omgeving Amsterdam én landelijk.
* Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. meer dan 40 verlofdagen, goede sec. arbeidsvoorwaarden en deelname aan diverse regelingen).


Solliciteren?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je middels de link op de pagina doorsturen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.