ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VASTGOED
(Amsterdam, FT)


De opdrachtgever is een internationale vastgoedorganisatie met in Nederland 400 mio belegd commercieel vastgoed, in portefeuille 80% office en 20% retail. De organisatie biedt investeerders een totaal concept van begeleiding bij investeringen en ontwikkeling tot het realiseren en beheer van vastgoed in de sectoren industrie- en nijverheid, woningen, hotels en winkelcentra die met innovatieve concepten tot waardevol vastgoed wordt ontwikkeld. Na de door de organisatie bereikte revitalisering worden deze langdurig en op duurzame wijze beheerd. Bij de onderneming werken internationaal ca. 200 mensen. De organisatie heeft zeer ambitieuze groeidoelstellingen en wil graag voor de Nederlandse markt op korte termijn het team sterk uitbreiden. Bij de onderneming in Amsterdam werken 8 medewerkers en dit team breidt snel uit... 

                         
Wat ga je doen?

 • In deze dynamische functie werk je in een ambitieus en gezellig team van vastgoedprofessionals en je hebt onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Contract en dossierbeheer.
 • Opstellen van huurvoorstellen en huurovereenkomsten in het programma Yardi.
 • Verzorgen commerciële rapportages.
 • Verzorgen van contacten en correspondentie naar huurders en leveranciers.
 • Facturatie en controle van facturatie.
 • Het begeleiden van debiteurenbeheer alsook het nauwlettend bewaken en optimaliseren van de huurstromen.
 • Ondersteunen van het commerciële team en je collega Property Manager bij de dagelijkse werkzaamheden.
 • Communicatie met huurders


Wat wordt er van je verwacht?

Je bent een pro-actieve ‘Property Manager Backoffice’ met een passie voor vastgoed en administratieve en coördinerende werkzaamheden. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, een handson mentaliteit en je bent een teamplayer. Je hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen. Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken en om hulp te vragen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om adviezen aan de property manager uit te brengen op basis van de bij jou bekende administratieve informatie. Je bent op je gemak in een rol die je uitdaagt en je ben klant- en kwaliteitsgericht. Jouw grote kracht ligt in plannen, organiseren en coördineren van administratieve werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de Property Manager en rapporteert aan het Hoofd Asset Management.

Wat wordt verder van jou verwacht?

Om te kunnen slagen in deze rol heb je minimaal succesvol een MBO opleiding afgerond, aangevuld met een opleiding in vastgoed of vergelijkbare opleiding. Een specialisatie in assetmanagement is uiteraard een pre.


 • Kennis van en ervaring met het property management en de commerciële onroerend goed sector.
 • Affiniteit met commercie, techniek en financiën.
 • Vroegtijdig kunnen signaleren van risico’s die het rendement negatief kunnen beïnvloeden.
 • Projectmatig kunnen werken.
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatie in het Nederland en eventueel Duits en Engels.
 • Kennis van de toepassing binnen het palet van de MS office producten.
 • Ervaring met Yardi is een must.


Wat krijg je terug?

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en uitdagende fulltime functie met veel flexibiliteit. Werken voor deze internationale organisatie betekent meegroeien met de organisatie, ‘je eigen stempel kunnen drukken’ en werken in een dynamische omgeving met een uitstekend salaris (bestaand uit vast en variabel deel) en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Al met al een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een internationale vastgoedorganisatie met een sterke identiteit, leuke collega’s en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Amsterdam.

Solliciteren en/of Interesse?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan rechtstreeks telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916. 

Sollicitatieformulier

Jetten W&S Partner
careers in motion