Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is inmiddels door ons voorzien. Er kan niet meer op gesolliciteerd worden.

Accountmanager
Websitebuilder (beoogd Partner)


Onze opdrachtgever
Onze Opdrachtgever (Hoofddorp) is een zeer ambitieuze, kleine organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites voor uiteenlopende organisaties, zowel profit als non profit organisaties, van retail- tot reisbranche. Om tot het optimale product voor de klant te komen wordt nauw samengewerkt met o.a.grafisch ontwerpers, communicatie specialist en webdesigner.
Binnen het team is ruimte gekomen voor een ambitieuze, gedreven

ACCOUNTMANAGER WEBSITEBUILDER (m/v beoogd Partner)

Functie-inhoud
​Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager die zowel warme als koude acquisitie kan en wil doen. Bij voorkeur ervaring in de ICT branche. Je bent iemand die graag kan en wil meedenken met de opbouw en uitbouw van het bedrijf en op termijn en, indien de samenwerking van beide kanten goed bevalt, Partner wil worden. Uit dien verstande is het wenselijk dat de te werven kandidaat ook een marketingachtergrond heeft. Als Accountmanager ben je ook sparringpartner van de directeur en komt met eigen initiatieven en ideeën. 

Je profiel
De ideale kandidaat kan ‘out of the box denken’, heeft bij voorkeur een (groot) eigen netwerk wat hij/zij bereid is in te zetten voor de organisatie. Bereid om te reizen. Kan goed overweg met mensen van verschillend pluimage; van directeur tot administratief medewerker. Iemand met een 'jonge geest', flexibel en met ondernemerszin die de visie van de organisatie kan delen en uitdragen met enthousiasme en overtuiging. Een stabiele, extraverte persoonlijkheid met een 'drive' en doorzettingsvermogen.

Wat biedt de opdrachtgever aan?
Samenwerken met leuke collega's;
De mogelijkheid om eventueel op termijn Partner te worden;
Werken vanuit huis;
Flexibele werktijden;
De kandidaat zal werken op provisiebasis.

Solliciteren?
​Voldoe je aan het bovenstaand profiel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.