Sollicitatieformulier

  Aangiftemedewerker/
Belastingadviseur
( Amsterdam, ft, m/v)

Heb jij een passie voor de aangiftepraktijk? Wil je werken voor dé financiële dienstverlener die werkzaam is voor de creatieve sector in Nederland? Wil je graag werken in een leuk team, op een prachtige locatie in hartje Amsterdam?
Voor deze ambitieuze en snelgroeiende financiële dienstverlener zijn wij, voor de vestiging Amsterdam (4 dagen) en Haarlemmermeer (1 dag), op zoek naar een ervaren

                          Aangiftemedewerker/Belastingadviseur
                                                          (fulltime, m/v)De opdrachtgever
De opdrachtgever is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland.
Innovatie, goede ideeën, inspiratie en het werk zelf zijn de drijfveren binnen deze ondernemende organisatie. Kwaliteit en klantgerichtheid zitten in het DNA van dit kantoor dat zich verder kenmerkt door de informele en open werkwijze: Persoonlijk contact en prettige, directe communicatie voert de boventoon.
Naast financiële dienstverlening biedt de organisatie allerlei mogelijkheden om je als bedrijf én als ondernemer te ontwikkelen. Niet alleen wordt er bij deze organisatie op de cijfers gelet maar ook op de mensen en de resultaten! Je maakt binnen de organisatie onderdeel uit van een team van fiscalisten, dus er is altijd een sparringpartner beschikbaar.

Wat verwachten ze van jou?
Je bent in staat zelfstandig aangiften af te ronden en te controleren en je draagt zorg voor een foutloze en tijdige indiening. Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Je benut daarbij de mogelijkheid om cliënten zelfstandig of in teamverband te adviseren. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het VTO dat wekelijks plaatsvindt. 

Verder ondersteun en begeleid je onze aangiftemedewerkers op fiscaal gebied: op ons kantoor in Amsterdam (4 dagen per week) en één dag per week op ons kantoor in de Haarlemmermeer.
Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Je rapporteert rechtstreeks aan het Head of Tax.

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitgericht, communicatief, zelfstandig en hebt een positieve werkhouding. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam-Haarlemmermeer.

Wat verder wordt gevraagd
Een afgeronde relevante HBO, WO of RB opleiding.
Minimaal 5 jaar werkervaring in een omvangrijke, op het MKB gerichte aangiftepraktijk.
Een kwaliteit en klantgerichte houding: vermogen om mee te denken met de klant.
Zelfstandig.
Een beetje affiniteit met kunst en cultuur is een pre.

Wat krijg je terug?
Je krijgt een concurrerend salaris en een fantastische werkplek in het centrum van Amsterdam. Daarnaast volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en diverse interessante  opleidingsmogelijkheden om door te studeren.
 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, ondernemende en klantgerichte organisatie met een sterke identiteit, prettige collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren en/of Interesse?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij deze organisatie willen werken?Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet op www.jettenwspartner.nl. Mocht je meer informatie willen ontvangen dan kun je ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Marjolein Jetten: +31 6 29332916.


Deze vacature is door ons ingevuld. U kunt hier dus helaas niet meer op solliciteren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere vacature of een open sollicitatie willen sturen, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@jettenwspartner.nl.

Jetten W&S Partner
careers in motion