Jetten W&S Partner
careers in motionDeze vacature is door ons ingevuld. U kunt hier dus helaas niet meer op solliciteren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een andere vacature of een open sollicitatie willen sturen, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@jettenwspartner.nl.

(sr.) Business Developer Telecom
(Amsterdam, ft, m/v)


Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een geweldige (sr.) Business Developer om de succesvolle propositie in de Telecommarkt uit te breiden. Als (Sr.) Business Developer Telecom heb je affiniteit met sales-trajecten van o.a. hosted VoIP, VaMo (vast-mobielintegratie), UC (Unified Communication). Jouw adviserende en overtuigende communicatieve vaardigheden maken je tot een geschikte gesprekspartner voor alle lagen binnen een organisatie. Je wilt graag in Amsterdam werken, een goed salaris verdienen, een uitstekende, onbeperkte bonus, in een informele werkomgeving met uitstekende collegiale werksfeer. Je hebt meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol.

Pas jij in het team?
Pas jij in deze organisatie met een open, ondernemende cultuur, waar veel ruimte is voor eigen initiatieven? Voel jij je thuis in een informele, innovatieve werkomgeving met een uitstekende collegiale sfeer?  Waar business en pleasure worden afgewisseld?
Dan zijn we op zoek naar jou!
In verband met uitbreiding van het team zijn we voor deze daadkrachtige IT/Telecom-dienstverlener  op zoek naar een gemotiveerde, ambitieuze,  

          (sr) Business Developer Telecom
                                                (Amsterdam, ft, m/v)

die durft en kan afwijken van de gebaande paden en nieuwe, verfrissende ideeën inbrengt. 

Onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever, gevestigd in Amsterdam, biedt pasklare technologische, IT - en Telecom oplossingen en dienstverlenende concepten aan voor het MKB. Hierdoor kunnen hun klanten zich op hun kerntaken richten. De medewerkers zijn de spil van de organisatie. Persoonlijk contact staat in iedere samenwerking centraal en 'zeggen wat je doet en doen wat je zegt' hoort hierbij.

Ondernemerschap zit bij onze opdrachtgever in het DNA. Het is een organisatie met grote ambities en een nog grotere ondernemersgeest. Een jong en dynamisch team dat business en pleasure afwisselt omdat succes gevierd moet worden. Ieder teamlid heeft de ondernemersgeest: je krijgt de vrijheid om je eigen strategie en aanpak te bewerkstelligen, maar je staat ook voor openheid naar elkaar in het ontvangen van kritiek.

Functie-inhoud
Als Business Developer ontwikkel je het strategisch accountplan waarmee je kansen creëert voor de Telecombranche. Centraal staat het aanboren van nieuwe relaties en het binnenhalen van opdrachten. Op basis van excellente verkoopvaardigheden creëer je een goede commerciële positie bij prospects. Hierbij weet je de wensen van de klant in te vullen met jouw optimale dienstverlening. Door je klant- en kwaliteitsgerichtheid en je commerciële vaardigheden én met ondersteuning van een intern goed op elkaar afgestemde salesorganisatie en een professionele marketing- en communicatieafdeling weet je ruimschoots de gestelde commerciële doelstellingen te behalen.
Je werkzaamheden bestaan uit ca 75% new business en 25% Key accountmanagement. Uiteraard neem je zelfstandig de offertetrajecten voor je rekening en voer je onderhandelingen. Je wordt daarbij ondersteund door de Binnendienst, collega-accountmanagers, engineering e.a..
Je werk vanuit het kantoor in Amsterdam en rapporteert rechtstreeks aan de New Business Director.

Je profiel
Voor deze uitdagende Salesfunctie zoeken we een interessante kandidaat: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een sales- of accountmanagementfunctie in de
  Telecomsector;
 • Gedreven, enthousiaste instelling en een sterke commerciële drive:
 • Die zeer klant- en servicegericht is, creatief en initiatiefrijk en over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen beschikt;
 • Die uitstekend kan communiceren op verschillende niveaus zowel buiten de organisatie met relaties en prospects als intern binnen de eigen organisatie. Met overtuigingskracht weet je externe en ook de interne stakeholders te overtuigen;
 • Ervaring in projectmanagement.


Het aanbod
Deze interessante opdrachtgever biedt:

 • Werken in een ondernemend en groeiend IT/Telecom  bedrijf;
 • Een ontzettend leuke, informele en collegiale sfeer;
 • Een open werkklimaat in en innovatieve organisatie;
 • Een vast opleidingsbudget om je alle ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een
  - marktconform salaris
  - uitstekende, onbeperkte! bonusstructuur;
  - auto van de zaak.


Solliciteren of meer informatie?
Herken je jezelf helemaal in bovengenoemd profiel en wil je direct solliciteren? Graag zien wij je sollicitatie en korte motivatiebrief tegemoet.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

​Wil je meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure ? Neem dan telefonisch contact op met Marjolein Jetten: +31 6 29332916 of stuur een email via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Sollicitatieformulier